Страница 1 от 1

Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 10:37
от Надя!
Разбрах от приятелка, че с правилната комбинация от Шуслерови соли е свалила няколко килограма. Вярно, става дума за 3-4 килограма, но и на мен целта ми не е много повече. Чували ли сте за нещо такова? Ако да, кои точно Шуслерови соли се приемат, има ли нещо друго, което е от значение и дали самите вие сте доволни? Тези Шуслерови соли вредят ли по някакъв начин на организма? Питам, защото никога не съм ги приемала.

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 10:47
от Lana
По-добре почни някой режим за отслабване. Остави тези "прочути" Шуслерови соли, всичко се прави за пари, знаеш го. В крайна сметка доволен остава производителя, а не потребителя. Ако наистина бяха помогнали на някой тези соли, то до сега много народ да беше отслабнал. :lol:

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 11:02
от velvet_81
Аз пък смятам да пробвам. В комбинация с някакъв простичък режим и повечко физическа активност.
Запознавам се все още с тези соли, но смятам, че биха помогнали много в случай като моя, когато организма има нужда от прочистване като за начало .

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 11:13
от Dust
Съвсем случайно разбрах и аз за тези соли, при разговор с една приятелка,която ми се похвали, че свалила 4 кг за месец и половина (вярно не са много за толкова време, но пък не се е ограничавала с храната). Та, мисля и аз да си ги взема, пък да видим. Ще споделя като мине известно време.
Комбинацията е 5,9 и 10. Поне тази, за която аз разбрах.

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 11:24
от Невена Стоянова
Цялата информация, която съм чела по въпроса е доста объркваща. Попаднах на два основни варианта за комбинираното им приемане: 1 вариант - сутрин №5 (по пет), вечер - №9 и 10 (по 5 от всяка); 2 вариант - сутрин №10, обед №5 и вечер №9 (от всяка по 5). Някоя от вас приема ли тази комбинация? Ако знаете кой вариант е правилен, моля споделете!

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 11:29
от Ива Тодорова
Оставете тези хапчета и обърнете внимание на хранителния режим и тренировките. Те са задължителни, ако искате да свалите килограми, да изгорите мазнините, да изглеждате по-добре или там както му викат :thumbup: Дори и да има ефект, няма да е дългосрочен. Всичко опира до начина на живот и рационалното хранене. Успех!

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 14 Мар 2019, 11:37
от Съни
Всяка сол си е в отделна опаковка, може и да не се смесват, а по 5 бр. да се държат в устата до разтваряне. И е по-разумно да взимате от големите опаковки, по-евтино излизат

Дозата е по 5 от всяка:

сутрин - 10
обед - 5
вечер - 9

Няма последователност в приема им.
Аз не вярвам да дава резултат това, но пък не вредят, така че всеки може да опита поне :smile:

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 15 Мар 2019, 12:39
от Аля
Не вярвам да се отслабва само с тях. И въобще отслабването може да се случи, ако има калориен дефицит - приемаш по-малко калории, отколкото гориш. Просто е.

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2019, 12:02
от Бистра
Пробвала съм, не ми свърши никаква работа.

Re: Отслабва ли се с Шуслерови соли?

МнениеПубликувано на: 08 Май 2019, 10:10
от Valya T
Не ми се вярва. Ползвала съм ги за себе си, но за по-леки оплаквания или състояния.