Страница 1 от 1

Безплатни уроци по танци за деца и възрастни

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2012, 16:07
от tweety
Безплатни уроци по танци за деца и възрастни в Сити център София

Поредица от целодневни уроци по танци с най-добрите инструктори по latino, salsa, zumba, hip-hop и break организират продуцентите на столичния танцов фестивал Fanta Dance Festival. В следващите месеци няколко поредни уикенда преподаватели от най-популярните танцови школи у нас съвсем безплатно ще учат деца и възрастни на latino и hip-hop стъпки. Организаторите от Fest Team са предвидили по едно танцово събитие месечно в София и едно във Варна.

Workshop_01.jpg
Workshop_01.jpg (44.07 KiB) Прегледано 291 пъти


В събота, 21 януари, Сити център София ще се превърне в танцова сцена за един ден. Напълно възможно е да научите движенията на любимите си танци за няколко часа, а ако си осигурите практика по време на всички следващи уъркшопи, ще затвърдите уменията си. Водещ на танцовото събитие ще бъде очарователната гимнастичка Симона Пейчева.

Workshop_02.jpg
Workshop_02.jpg (42.13 KiB) Прегледано 291 пъти


От 10:00 до 12:00 започват шоу представленията и специалните уроци за деца с инструкторите Ани Дончева и Dance Academy, Palante и преподавателите от школата на Алфредо Торес. Точно по обяд стартират танците за възрастни със ZUMBA за раздвижване. Шоу програми във всички стилове салса и анимация след уроците очакват посетителите oт 12:30 до 16:00, във втората латино част на танцовия ден.

Workshop_03.jpg
Workshop_03.jpg (42.63 KiB) Прегледано 291 пъти


В третата, street dance част на деня, танцьорите от The Center и Electric Force Crew, Dance Zone и много други ще демонстрират стъпките на mtv dance, hip-hop, break dance, sofia style rap.

Re: Безплатни уроци по танци за деца и възрастни

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2019, 20:52
от DestructionX
Правят по един безплатен и искат да си платиш двойно втория. Това им е безплатното.

Re: Безплатни уроци по танци за деца и възрастни

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2019, 16:48
от lyuta_chushka95
DestructionX написа:Правят по един безплатен и искат да си платиш двойно втория. Това им е безплатното.

Това си е един вид реклама и всъщност е много хубава инициатива. А дали ще се запишеш на курса по танци си е твой избор.