Страница 1 от 1

Отлагане на цикъл - възможно ли е с Витамин C или Примолут Нор?

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2019, 13:55
от абв123
Здравейте! Предстои ми море и едновременно с това идване на цикъла. Интересувам се от известно време за начини, с които бих отложила месечния си цикъл с няколко дни. След много четене по форумите се спрях на два варианта : 1)ПРИМОЛУТ НОР ( по-вредния) и 2)ВИТАМИН Ц. Въпроса ми е възможно ли е наистина с Витамин Ц да се отложи менструация, тъй като не ми се иска да приемам хормонални хапчета. Ако не - какви са възможните последици след приема на Примолут и до колко е вреден той. Благодаря предварително ! :)

Re: Отлагане на цикъл - възможно ли е с Витамин C или Примолут Нор?

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2019, 15:09
от FramarLekari
абв123 написа:Здравейте! Предстои ми море и едновременно с това идване на цикъла. Интересувам се от известно време за начини, с които бих отложила месечния си цикъл с няколко дни. След много четене по форумите се спрях на два варианта : 1)ПРИМОЛУТ НОР ( по-вредния) и 2)ВИТАМИН Ц. Въпроса ми е възможно ли е наистина с Витамин Ц да се отложи менструация, тъй като не ми се иска да приемам хормонални хапчета. Ако не - какви са възможните последици след приема на Примолут и до колко е вреден той. Благодаря предварително ! :)


Здравейте, абв123!

За отлагането на менструация се консултирайте с Вашия акушер-гинеколог, който ще Ви предпише подходящия препарат, доза и схема. Всяко лекарство има потенциал да предизвика нежелани реакции, които не е задължително да се проявят.

Съветваме Ви да не предприемате сама отлагане на менструацията (по информация във форуми), а да се свържете с акушер-гинеколога си.

С уважение,
Медицински екип на "Фрамар"