Страница 1 от 1

Въпрос за ЧХГ - Хорион гонадотропин

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2020, 19:57
от Дари
Здравей те и мойте уважение към вас лекарите. Имам един въпрос на 20 юли имах полов контакт за последен път от тогава до днес съм нямала имах притеснения че може да съм бременна, пуснах си кръвни изследвания ЧХГ на 10 август резултата ми беше 1.98 при норма 5 след една седмица го повторих беше 2.11 и третия който направих на 3 септември беше 2.75 цикълът ми си беше нормален ходих днес на гинеколог и той ми каза че бременност няма и че чхг е в норма хормона неможе да стой на едно място зависело дали си в цикъл дали си в овулация дали след цикъл въпроса ми е дали е вярно това. Благодаря ви много за отделеното време.

Re: Въпрос за ЧХГ - Хорион гонадотропин

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2020, 11:30
от FramarLekari
Дари написа:Здравей те и мойте уважение към вас лекарите. Имам един въпрос на 20 юли имах полов контакт за последен път от тогава до днес съм нямала имах притеснения че може да съм бременна, пуснах си кръвни изследвания ЧХГ на 10 август резултата ми беше 1.98 при норма 5 след една седмица го повторих беше 2.11 и третия който направих на 3 септември беше 2.75 цикълът ми си беше нормален ходих днес на гинеколог и той ми каза че бременност няма и че чхг е в норма хормона неможе да стой на едно място зависело дали си в цикъл дали си в овулация дали след цикъл въпроса ми е дали е вярно това. Благодаря ви много за отделеното време.Здравейте, Дари!

Не сте бременна - това го показва както резултатите от изследванията, така и прегледът при акушер-гинеколога.

Нивото на ЧХГ може да варира леко, но при Вас е в границите на стойностите, които означават негативен резултат за наличие на бременност.

С уважение,
Медицински екип на "Фрамар"