Страница 1 от 2

Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2014, 18:06
от ramimni
Да започнем със сама поява на бръчките! Не зная на какво се дължи, но съм забелязала, че жените със суха кожа, които не използват крем на по-ранна възраст се появяват по-рано първите бръчки!

Всеки сам решава, но за моята кожа кремът е неизменна част от тоалета сутрин и вечер! Стигнах до момент, обаче, в който крема няма как да го избегнем, тъй като се появяват първите видими бръчки! :oops: :oops:

До сега нямах особени претенции към марка и цена на крема стига той да задоволява ежедневните грижи на кожата ми! Сега след появата на първите бръчки, обаче :idea: издирвам качествен продукт, :idea: без значение скъп или евтин, важно е да бъде ефикасен!
Имате ли предложения, но съм ползвала български марки и съм доволна от продуктите им, но до сега, не зная кремовете против първите бръчки до колко са ефикасни, какво ми предлагате? :roll:

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2014, 18:25
от zheleva212
Използвам Биодерма и съм много доволна от него, вярно за малко по-възрастна кожа, но предполагам, че и този не е лош! ;)

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2014, 16:20
от nadiii
Аз със сигурност бих се насочила към медицинската козметика, не към тази рекламирана по медиите.

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2014, 16:47
от beautymaniac
Ако имаш възможност посъветвай се с дерматолог. Той най-добре ще те насочи към подходящата козметика за твоята кожа.
Аз ползвам и харесвам продуктите на РОК

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2015, 15:12
от Kremiliya
Аз имам бръчки само по челото и се чудя какви продукти да използвам, вече се забелязват все повече, което е много кофти :(

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2015, 16:22
от Anka
защо не използвате по-полезни медикаменти?

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2015, 14:40
от Rali_hr
С мед знам, че могат да се третират, но с кремове и идея си нямам с кои.. но все пак е по-добре с народната медицина да се справим пред козметиката :)

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2015, 17:52
от Ваня Стойчева
И аз започнах да се мажа с какво ли не- всяакви рекламирани кремове, когато ми се появиха първите бръчки, или на мен просто нищо не ми помогна, или спасение няма.

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2016, 23:30
от rose_92
Rali_hr написа:С мед знам, че могат да се третират, но с кремове и идея си нямам с кои.. но все пак е по-добре с народната медицина да се справим пред козметиката :)


Медът и шипковото масло са най-добрите продукти срещу бръчки! Не очаквайте вече появилите се бръчки да изчезнат, но поне ако редовно ги използвате, ще се забави появата на нови.
Иначе сухата кожа по-рано се сбръчква от мазната (е, поне едно предимство да има моята гадна кожа..) и трябва по-рано да започне мазането с такива продукти, а не след дъжд - качулка както се казва..С кремовете не съм особено запозната, но там май възрастта е от 25 нагоре, когато вече ако не всички, то повечето млади жени вече имат бръчици..Аз от 1-2 години забелязвам фини линии под очите ми (може би, защото спя по корем) и понякога използвам посочените продукти (маслото само около очите, а медът - по цялото лице като маска от време на време). Оттогава почнах да се заглеждам в кожата на моите приятелки и така като гледам те имат доста повече бръчки - по челото вече изразени линии, около очите отстрани като се усмихват..
Не знам защото кожата ни е добре само до около 20 години и от толкова рано почваме да се сбръчкваме и да водим тази упорита борба.. :???:

Re: Как да се борим първите бръчки?

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2016, 13:01
от analizatorka
Слабите жени и със суха кожа наистина по-бързо се набръчкват. По-добре натурални продукти да се използват, за да се маже кожата. На 20+ години още с кремовете да се започне ми се струва малко засилено. Ако още от тогава се използва мед, масла води и запарки от различни билки няма ли да е по-добър ефекта? Почистваш, подхранваш и резултат ще има. Пък кремовете след 30-те вече не могат да бъдат избегнати.