Страница 1 от 1

Септилин таблетки на Хималая може ли да се пият от болен с инсулт?

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2020, 17:56
от Калин Сотиров
Здравейте! Продължавам с въпросите. Дано не ви стана досаден. Искам да засиля имунната система на баща ми, който прекара инсулт. Попитах наблюдаващия го лекар, но той не ми даде конкретен отговор на въпроса какъв имуностимулант би бил подходящ в този случай. За Септилин на Himalaya не прочетох да има нежелани реакции или несъвместимост с други лекарства, затова се насочих към тази хранителна добавка. Ако имате информация за нея и дали може да се приема от болен с инсулт, моля да споделите. А може да ми препоръчате и някой друг имуностимулант, който според вас е по-подходящ в случая. Благодаря!

Re: Септилин таблетки на Хималая може ли да се пият от болен с инсулт?

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2020, 11:28
от lyuta_chushka95
Инсултът е сериозно нещо и според мен не е добре на болния да се дават дори и хранителни добавки, които не са му предписани от лекар. Предполагам, че баща Ви пие и други лекарства. Много е важно те да са съвместими и да нямат странични ефекти.

Re: Септилин таблетки на Хималая може ли да се пият от болен с инсулт?

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2020, 11:27
от Паулу Коелюв
Според мен е най-добре да се съобразявате стриктно с указанията на лекуващия лекар. Щом той не ви е предписал конкретно лекарство, не е добре да го давате на болния по своя преценка.