Страница 1 от 1

Търся мнение за АРТРИ ХЕРБ капсули

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2020, 19:40
от Борис.Пенев
Здравейте! Преди време ви споделих моя проблем с болките в кръста и коленете. Както ме посъветвахте, отидох на лекар и той ми каза, че са от прекомерното натоварване след дълго обездвижване. Предписа ми мазила и хапчета и ми препоръча постепенно раздвижване. Отидох и при моя приятел рехабилитатор. Той ми направи възстановяваща програма и ми препоръча да пия АРТРИ ХЕРБ. Каза, че подпомага възстановителните процеси в ставите и премахва болката. Като прочетох информацията за тази хранителна добавка, видях, че е точно за моите болежки. Обаче прочетох и доста негативни коментари... Не съм пил тези капсули и не зная как действат. Молбата ми е да споделите мнение за тях. Ефикасни ли са и дали имат някакви странични ефекти?

Re: Търся мнение за АРТРИ ХЕРБ капсули

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2020, 09:49
от ganka67
Ползвала съм Артри Херб и съм доволна от действието му. Болката в ставите постепенно намалява и изчезва и стават по-подвижни. Поне при мен подейства. Пробвайте.

Re: Търся мнение за АРТРИ ХЕРБ капсули

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2020, 08:57
от Борис.Пенев
ganka67 написа:Ползвала съм Артри Херб и съм доволна от действието му. Болката в ставите постепенно намалява и изчезва и стават по-подвижни. Поне при мен подейства. Пробвайте.

Колко време трябва да пия тези капсули, за да има ефект?

Re: Търся мнение за АРТРИ ХЕРБ капсули

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2020, 10:08
от ganka67
Това все пак е билков продукт и за да подейства се изисква да се приема по-продължително време. Аз почувствах подобрение след горе-долу месец откакто започнах да пия Артри Херб.

Re: Търся мнение за АРТРИ ХЕРБ капсули

МнениеПубликувано на: 22 Юни 2020, 09:50
от Борис.Пенев
ganka67 написа:Това все пак е билков продукт и за да подейства се изисква да се приема по-продължително време. Аз почувствах подобрение след горе-долу месец откакто започнах да пия Артри Херб.

Благодаря за мнението! Ще пробвам. Дано и при мен да има положителен ефект!