Страница 1 от 1

Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 10:46
от maia the bee
Като дойде декември месец ми втръсва от едни и същи коледни песни, при положение че има и много други, които са къде къде по-стойностни и приятни за слушане. Обаче забелязали ли сте как се повтарят и новините? Почваш да се чувстваш глупаво, все едно не живееш в същата тази страна и не си наясно, че всеки декември ти повтарят едно и също.
Една от най-досадните ми "новинарски" теми е за Дядо Коледа - къде живее, как се труди неуморно, как чете писмата на децата. Всяка година по същото време, както се казва в една хубава българска песен :lol:

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 10:58
от velvet_81
За трафика по пътищата. Божеее, всички пътуваме! Остана ли човек, който да не знае, че по празниците трафикът е сериозен и е добре да тръгнеш ден по-рано. Няма нужда да ни се повтаря постоянно, че, видиш ли, основните пътища са натоварени, както и тези за Гърция и Турция. Явно им трябва "пълнеж" в празничните дни...

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 11:06
от Таня Иво
Финансовите разчети! Почва се - пестете, проучвайте, не се подвеждайте. Януари месец се продължава - българинът е похарчил еди колко си за подаръци и пътувания и сега идва периода на сериозните ограничения. Как човек се депресирал след празниците, защото се бил охарчил. затова през декември валят съвети за по-правилно разпределение на бюджета и разумно пазаруване. Това всеки го знае, просто природата ни е такава - по празници ни завладява еуфорията и не мислим много трезво :razz:

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 11:09
от Петя Георгиева
Не забравяйте за статистиките от Спешните отделения - преяли, препили, паднали на леда, ранени от пиратки и прочие. Апели за това как трябва да се храним и да пием алкохол умерено, да не излизаме при поледица, освен ако не е супер наложително. За пиратките темата е толкова дъвкана също. В крайна сметка проблемът е че все ще се намери кой да продаде и на непълнолетни.

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 11:18
от Съни
Интервюта с разни астролози и оракули :lol: Каква ще е годината, по отделно за всяка зодия.

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 11:21
от Bloody Mary
Като гледам репортажите от Сидни, Ню Йорк, Париж, Москва - как посрещат новата година там. Да, няма лошо да научаваме нови неща за света, но поне да сменят дестинациите. Има и други интересни държави, които предполагам също посрещат новата година :mrgreen:

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2018, 13:11
от Таня Иво
То не е новини, ама до смърт са ми дотегнали едни и същи филми по телевизиите. Или са коледни, или са от сорта на "Сам вкъщи" 1, 2 и т.н. Как пък не могат нещо интересно, нестандартно и различно да пуснат в дните, когато хората често са си у дома... :???:

Re: Най-досадните новини по празниците за вас са?

МнениеПубликувано на: 03 Яну 2019, 16:22
от flip
Продължават досадните новини за неразумни хора, които са си загубили пръст или ухо, покрай ползването на пиратки и прочие.
Другото е за разтоварващи диети след преяждане. Досадно отвсякъде.