Страница 1 от 2

Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:01
от Ая123
Надявам се да има фенове на предаването тук. Много малко телевизия гледам, обаче това шоу искрено ме забавлява.
Имате ли си любимци или такива, които въобще не ви допадат? Аз съм голям фен на Мария Илиева. Харесвам я и като певица, и тук като участник. Особено с превъплъщението си като Софи Маринова просто затвърди мнението ми, че е достойна за финал.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:22
от Бистра
Аз пък страшно се забавлявам с Димитър Рачков! Няма такъв талант просто. :mrgreen:
Рачков прави шоуто такова, каквото е. Шегите по сценарий често са доста глупави, но когато той си импровизира и вмъква негови си неща, което почти винаги си личи, ме кара, и вярвам не само мен, да плача от смях. Стигала съм до моменти, когато не мога да си поема въздух и не мога да смогна да трия сълзи от смях. :mrgreen:

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:26
от Bloody Mary
И за мен "Като две капки вода" е едно от малкото предавания, които чакам с нетърпение.
Аз се забавлявам и с журито, особено с Фънки и Маги Халваджиян.

А за Мария - една идея по превъзбудено-груба беше Мария, особено за баладична песен,иначе доста изненада с това че се опита да доближи като пеене и образ до Софи Маринова. А и предполагам й е било много трудно до докара това ромско пеене и тази орнаментика.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:31
от maia the bee
На мен ми се струват нагласени изборите на песни. Уж с натискане на копче, ама...имма чувството, че се повтарят едни и същи изпълнители. Лекинко ми омръзнаха. Има такива страхотни хитове, които обаче не се падат - U2, Depeche mode...И не само.
Най-странно ми се стори, че на този Папи Ханс му се падна Дара, представяте ли си какъв карък :mrgreen:

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:34
от Lady M
А не ви ли прави впечатление, че в това предаване участниците са отвратително некоректни и дават точки без изобщо да се съобразяват с изпълнението. Петя Буюклиева и Тита са смешни с тяхното "На ти, дай ми". И в предния лайф пак направиха същото. Тя Петя си е леко откачена по принцип, ама очаквах, че това младо девойче - Тита - ще прояви повече обективност. Явно обаче и нейният акъл е толкова! :lol:

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:40
от Кети cat
Когато чух, че Дичо ще имитира R Kelly се изненадах. Наскоро стана ясно, че той е малтретирал и инасилвал момичета под 19 години.
R. Kelly е с 10 обвинения за сексуално насилие и посегателство. Примамвал е десетки млади момичета, на възраст между 13-19 с обещания за голяма кариера в музикалния бизнес, използвал ги е като секс обекти и им се е налагал. След време, заради неговия ужасен нрав и тяхната млада и лабилна психика, те му ставали напълно подвластни. Принуждавал ги е да се отдалечават от семействата и приятелите си и да прекъснат всякакви контакти с тях, за да се превърне в единствената им опора. Последният етап е бил да ги заключи заедно в едно от именията си. Там се е отнасял с тях буквално като секс робини, и не им е позволявал дори да си налеят чаша вода или да отидат до тоалетната без негово съгласие, а когато не изпълнявали сексуалните му прищявки, или са опитвали да избягат от къщата, за да заживеят по старому ги е наказвал жестоко. По същия начин се е отнасял и с бившата си съпруга, която едвам избягва от него заедно с децата им. Когато всичката тази информация излезе наяве преди 2 месеца, в знак на солидарност към жертвите му Spotify и Apple Music обявиха, че музиката му няма да присъства в официалните им плейлисти, а изпълнители, които имат дуетни песни с него ги свалиха от там, а музикалната компания, в която е от началото на кариерата си, RCA Records прекрати всякакви отношения с него.
Та, така ли няма други качествени изпълнители, че до този опряха?!

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:42
от Ая123
Дори и да е вярно това за R. Kelly, все пак тук става дума за творчеството му, а не за личния му живот. Колкото и ужасяващо да е това, което прочетох по-горе.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2019, 12:50
от Светлето
Никак не харесах Дичо. Не му се получи имитацията, а и той не е най-великия певец на света все пак. Има някакви гласови данни, но далеч не е много талантлив певец.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2019, 13:02
от Ванила
Аз пък точно заради водещите не мога да понасям предаването. На моменти ми идват лигави, не просто забавни. Иначе като формат е добро и бих го гледала, ако не е в българския му вариант.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2019, 16:33
от Дороти
От този сезон само Деси Добрева харесвам достатъчно, за да гледам с интерес. Другите са ми едни такива посредствени. Дано тя спечели, страхотен талант!