Страница 1 от 2

Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 12:55
от Миленита
Всеки от нас има различна представа за прибързаност, спонтанност и темперамент. За мен, например, сексът на първа среща е недопустим. Просто така съм възпитавана и няма как да го променя. Не съдя хората, които често стигат до секс при първата среща. Щом не се притесняват, няма драма :grin:
Вие какво мислите за това и случва ли ви се? :cool:

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 13:41
от Stefany_Nik
И аз не мога да се отпусна чак пък толкова на първа среща, обаче това не ми пречи да ми звучи доста диво и вълнуващо :rockout:

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 13:44
от Glow
Не знаете колко сте изпуснали! Готино е, ама това не означава човек да не се пази, все пак.
С приятеля ми сме заедно от 2 години, но първата среща завърши точно така - със секс. Понякога не е нужно да се чака за хубавите неща :cool:

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 13:51
от Matilda
При нас всичко се случи на първата среща. Уж несериозна работа, уж връзка еднодневка, пък накрая заживяхме заедно, че и дете имаме. При нас отне време, докато се съглася да се запознаем, не исках. Имахме общ познат, който сигурно месец ме молеше да му позволя да ми даде телефонния номер. После пък, той като ми звънеше, нещо ставаше и не можехме да се видим. Обаче след първата ни среща сякаш изведнъж нещата станаха сериозни и се виждахме всеки божи ден. След няколко месеца захванахме и общ бизнес, което съвсем ни свърза като семейство.
Понякога тези, уж необмислени, спонтанни постъпки, водят до прекрасни взаимоотношения.

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 13:59
от viviann
Винаги съм се чудела как успяват да се отпуснат жените по време на секс на първа среща. При мъжете - лесно. Ама жената обикновено изпитва удоволствие, ако има и чувства. Другият вариант е да е подпийнала, за да й паднат задръжките и притесненията.
На мен не ми се е случвало, не си падам по такива отношения. Смятам, че сексът не е нещо, което можеш да правиш с всеки и че е нужно първо да опознаеш човека и тогава да му се довериш. Наречете ме консервативна :mrgreen:

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 14:04
от Стоян75
Е, това че двамата ще правят секс на първа среща, по какъв начин ги определя като несериозни и лекомислени?!
А и, не са малко двойките, при които сексът е бил на доста по-късен етап, ама пак не издържат заедно и се разделят. Това въобще не е критерий. Всичко опира и до късмет да срещнеш подходящия човек :wink:

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 14:17
от Karina_85
Според мен това няма никакво значение. Едни се чувстват готови още когато видят човека. Дали ги предразполага или друго, не знам, но има такива случаи.
Други пък имат нужда от време, и в това няма нищо лошо.
Секс се прави, когато и двамата имат желание. Важното е желанието да не отсъства прекалено дълго. :wink: Все пак сме големи хора, можем да преценим струва ли си усилието и риска.

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 14:21
от Вики{}
В реалния живот всичко е според нуждите и човека предполагам.Не мисля,че моментът с първият секс е определящ за една връзка. Имам примери на мои приятели, при които се е случил първо секса на ранен етап от връзката и после другото и обратното - дълъг период на ухажване, а в последствие - разочарование в леглото.Така че - няма еднозначен отговор.

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 14:25
от Вив
При мен е било и така, и иначе.
Когато съм търсила само секс - не са ми трябвали срещи :wink:
А ако ще се опознаваме по време на срещите - определено ще ми трябват поне няколко, за да съм сигурна, че искам този мъж и че си струва да инвестирам време и усилия във връзката ни.

Re: Секс на първа среща - смятате ли го за нормално?

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2019, 16:17
от Pipilota
Аз всичко смятам за нормално :) Който има желание, некада го прави, не съдя. Наистина не е моето нещо (ама и знам ли вече на тая възраст, кое е моето нещо). Обаче съм забелязала, че в една определена възраст това се случва- в по-младежките години до около 20-22, и после след 40. :roll: