Страница 1 от 1

Иван Костов се оплаква, че НАП и прокуратурата са му спретнали нарочно преследване. Не ги е срам!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 15:29
от Мики Маус
Не мога да се сдържа да не го коментирам това – Иван Костов се оплаква, че НАП и прокуратурата са му спретнали нарочно преследване за някакви си скромни 400 – 500 000 лв. И щели да го разследват за укриване на данъци! Ама направо не ги е срам! Как могат да го тормозят човека заради такива смешни суми и нелепи обвинения?!? Нямат ли си по-сериозни занимания като например да арестуват някой гладен пенсионер, откраднал половинка типов хляб от местната бакалия или да вземат най-накрая да хванат ония двамата бегълци от студентското, оп извинявам се! - затворническото общежитие в Стара Загора?
Стига са го тормозили човека! Има си още недовършена работа, к`во само му се пречкат? Сега и компромати ще му спретват, баш преди изборите! Може ли такова нещо?!?
Има още хляб в тая държава, не е разграбена до край, я!
Да ме прощават костовистите, ама си умрях от смях, като го гледах по телевизията!

Re: Иван Костов се оплаква, че НАП и прокуратурата са му спретнали нарочно преследване. Не ги е срам!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 15:45
от lyuta_chushka95
Никак не е смешно, г-н Мишка! Иван Костов е голям български политик и е направил за България много повече, отколкото сегашните управници. Може да се подигравате колкото си искате, това няма да му навреди по никакъв начин. Само си чешете езиците.
За всеки здравомислещ човек е ясно, че тези разследвания на НАП и прокуратурата са абсолютна провокация!

Re: Иван Костов се оплаква, че НАП и прокуратурата са му спретнали нарочно преследване. Не ги е срам!

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2019, 09:26
от CinemaFreak
Много е вероятно прокуратурата и НАП да правят точно такива ударни поръчки, срещу най-различни хора. Това учудва ли някого, след изтеклите данни от НАП?

Re: Иван Костов се оплаква, че НАП и прокуратурата са му спретнали нарочно преследване. Не ги е срам!

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2019, 13:09
от Лош Холестерол 007
Смях в залата! :lol: Като е толкова чист и почтен, значи няма от какво да се страхува! А че е Иван Костов е голям политик - спор няма! Само "големите" политици в България могат да правят големи далавери! :grin: