Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: С какво можем да повишим апетита си?

19 Юни 2015, 12:29

qwerryyy написа:Аз се чудя как да се отърва от моя апетит, а вие искате да повишите вашия, как постигнахте липсата на апетит? :mrgreen:

И аз имам същия проблем :(
А хората видиш ли седнали да се оплакват, че не им се яде, това си е направо късмет ;)

19 Юни 2015, 13:11

Не съм страдала от липса на апетит, освен ако не съм била болна, но тогава е нормално да не искам да ям. Но и аз съм За ябълките и дъвките, няма какво друго да те накара да огладнееш така зверски. :mrgreen:

26 Юни 2015, 11:15

Пийте чай от копър за повишаване на апетита, точно ще ви помогне ако имате и някакво стомашно неразположение.

26 Юни 2015, 11:33

Mon_ton написа:Пийте чай от копър за повишаване на апетита, точно ще ви помогне ако имате и някакво стомашно неразположение.

не знаех, че помага, знам, че чая от копър е полезен срещу колики при бебетата ;)

29 Юни 2015, 15:49

Аз съм пила някакъв билков комплекс за апетита и наситина ми помогна, не исках почти нищо да ям преди време, а и дъвките ми помогнаха доста в по-критични моменти.

27 Авг 2015, 14:14

qwerryyy написа:Аз съм пила някакъв билков комплекс за апетита и наситина ми помогна, не исках почти нищо да ям преди време, а и дъвките ми помогнаха доста в по-критични моменти.

Дъвчеш дъвка, за да огладнееш? Има логика, но обикновено не действат по този начин!

23 Сеп 2015, 16:08

веселказасмяна написа:
qwerryyy написа:Аз съм пила някакъв билков комплекс за апетита и наситина ми помогна, не исках почти нищо да ям преди време, а и дъвките ми помогнаха доста в по-критични моменти.

Дъвчеш дъвка, за да огладнееш? Има логика, но обикновено не действат по този начин!

Защо и аз огладнявам от дъвката или от ябълка ;)

11 Ное 2015, 11:10

Добре де, не е ли странно на сила да се караш да огладняваш. Ако нямаш апетит нямаш и толкова. Трябв ада се използват някакви постоянни стимуланти, а не моменти.

11 Ное 2015, 14:58

fawla написа:Добре де, не е ли странно на сила да се караш да огладняваш. Ако нямаш апетит нямаш и толкова. Трябв ада се използват някакви постоянни стимуланти, а не моменти.

Стимуланти за повишаване на апетита или по-скоро калорични храни, които с малко да действат максимална сила.

23 Ное 2015, 10:30

Е, не значи, че като нямаш апетит трябва да изядеш баница и пържола, че да компенсираш. Има добавки за увеличаване на апетита и то такива, които са супер полезни, като рибено масло да речем. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3