02 Фев 2016, 14:05
Leonora написа:И аз не съм виждала тук да се продава в пресен вид. А съм любопитна да я опитам
03 Фев 2016, 16:12
Mon_ton написа:Leonora написа:И аз не съм виждала тук да се продава в пресен вид. А съм любопитна да я опитам
Може да потърсиш в Метро, ако имате, там има голямо разнообразие от екзотични храни :)
03 Фев 2016, 16:38
05 Фев 2016, 13:17
17 Фев 2016, 20:22
roksana написа:С какви храни е подходяща да се съчетава?
18 Фев 2016, 10:21
Leonora написа:roksana написа:С какви храни е подходяща да се съчетава?
До колкото четох с всички. Може да се слага във всякакви готвени неща, на които би сложила гъби или даже на които и не би-
пици, спагети, сосове, баници, соте, задушени, с броколи в гювечета, в пълнежи, с други зеленчуци, салати, мусака, дроб сърма..
19 Фев 2016, 17:15
fairy написа:Leonora написа:roksana написа:С какви храни е подходяща да се съчетава?
До колкото четох с всички. Може да се слага във всякакви готвени неща, на които би сложила гъби или даже на които и не би-
пици, спагети, сосове, баници, соте, задушени, с броколи в гювечета, в пълнежи, с други зеленчуци, салати, мусака, дроб сърма..
И аз мислех, че има по-специфична употреба!Радвам се, че почти във всичко може да се сложи, защото много я харесвам, макар че рядко я използвам.
20 Фев 2016, 09:47
22 Фев 2016, 17:18
rabotnata pchela написа:Суха намирали ли сте? :) Тя и сухата трябва да е доста вкусна и с доста наситен вкус ;) И аз ще си взема да опитам, мисля, че вкусът на една гъба се усеща най-добре и най-наситено в една гъбена супа или гъбено сосче :)
23 Фев 2016, 11:22