Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
12 Сеп 2016, 13:55
С ниско кръвно съм, но много често събирам границите и направо е кошмар за мен. Ставам неадекватна и понякога и припадам. Казаха ми за едно бързо средство, което веднага действа на кръвното. Когато ми е 110/80 пия айран, кола или ям шоколад. Но събера ли границите, няма кога да подействат тези неща и ми казаха да опитам следното: 4-5 с.л. захар се разтварят в една чаша вода и се изпива. Действало моментално! Възможно ли е това? Някой пробвал ли го е? Да не си докарам захарна болест така?
12 Сеп 2016, 14:55
Това сигурно не се вкусва от сладост! Но ако действа и действително бързо вдига кръвното, ще се преглътне. Аз допускам, че е възможно, толкова захар наведнъж...
12 Сеп 2016, 15:56
Смнявам се да се хване диабет от такова нещо. Това, че ядеш или пиеш веднъж или два пъти в месеца такъв сироп заради паднало кръвно, не може да ти предизвика заболяването. Колкото до това дали помага, имам една позната, която само така се оправя като събере границите.
13 Сеп 2016, 09:17
Не го знаех този метод! Следващият път като ми се случи, ще го направя да видим дали бързо действа

.
13 Сеп 2016, 09:25
Това най го мразя! Не знаех, че има някакво спасение, мислих, че чакаш да мине и това е. На мен почват и ушите да ми бучат и ми става толкова гадно :(
13 Сеп 2016, 15:48
Така се случи, че бях в болница, когато един път така събрах границите, че припаднах. Все едно в черна дупка паднах, нищо не си спомням. Сигурно е било за секунди, но се събудих на легло и ми бяха включили система глюкоза. Така че напълно вярвам, че разтворената захар във вода действа!
14 Сеп 2016, 11:04
Моето кръвно ту е ниско, ту се покачва. Не мога да разбера защо така става. Не знам и как да го контролирам. Като ми е ниско, ако почна да се наливам със захар или кола, да не стане после пък изведнъж високо?