Vesika3 написа:Здравейте!Преди време ми се зачерви безименния пръст на лявата ръка около нокътя, но отмина бързо и не му отдадох нужното внимание. Много скоро обаче се появи оцветяване и в единия край нокътната плочка започва май да се отлепва. Дали са гъбички и има ли някакво лечение? Не си спомням да съм наранявала пръста.Изпратих снимка, за да се ориентирате по добре. Благодаря Ви предварително!
МихаелаЛюбомирова написа:Здравейте,на 21 години съм скоро бях на гинеколог ..доктора каза, че имам гъбична инфекция..Възможно ли е да се открие тази инфекция само със микроскопско изследване на място? И като цяло знам че има няколко вида кандида.. Доктора не ми каза от кой вид е.. Просто ми изписа Гиназол еднократно.. Естествено нямаше ефект.. Според вас какво е най~уместно да се направи? Впрочем инфекцията е от години а лечението винаги неуспелно.
ivelina.savova написа:Надявам се да се вижда достатъчно ясно на снимката
PolinaP написа:Здравейте,
Провеждам дълго антибиотично лечение заради рецидивиращ цистит и се появи външен сърбеж, течение на парцали. Започнах слагане на глобули Гини Певарил 150мг 3 броя, и 2 таблетки Микомакс през 3 дни и мазане с Клотримазол. Не мога да посетя лекарят ми понеже заминавам на екскурзия. Можете ли да ме посъветвате дали е достатъчно лечението или трябва да добавя още 3 глобули?
Благодаря предварително!
Анелия.Тасева написа:Здравейте. Синът ми е на 1г и 11 месеца. Преди две седмици имаше червено гърло и му изписаха Зинат сироп. След три дни влезнахме в болница с повръщане. Вливаха му и други антибиотици. Но като го изкъпах( два дни не го бях къпала, защото беше денонощно на системи) и му забелих пилето, той започна да пищи. Забелязах, че главата на пениса му е лилаво-бяла и имаше нещо като лющеща се кожа по нея. Също и зачервяване на кожата отгоре на пениса. Показах го на докторите и те ни изписаха Фусикорт. Слагам го от неделя само вечер, защото не ни казаха как да го слагаме. Вече 4 дни продължава лечението, но той продължава да пищи и да не дава да го забелваме. Въпросът ми е дали не е подходящ крема и дали да го сменя с друг? Ако да, с какъв? Благодаря.
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта