Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Имате ли достатъчно здрави нерви, за да минете по стъкления мост в Китай?

Мнениеот sky_100 » 29 Окт 2018, 13:07

Направо ме сви стомахът като видях снимки и видео от въпросния стъклен мост. Дълъг е 430 м и виси над огромен каньон.
Все пак си мисля че бих събрала кураж, бих стиснала очи и преминала по моста, заради адреналина. Такова нещо не ми се случва всеки ден.
Вие бихте ли или за вас е ненужно безумство? :D
Прикачени файлове
most-262445-810x0.jpg
most-262445-810x0.jpg (14.16 KiB) Прегледано 1090 пъти
sky_100

Мислите ли че Лили Иванова трябва да продължава да пее или вече й е време за оттегляне?

Мнениеот Karina_85 » 29 Окт 2018, 13:12

Още съм под въздействието на концерта й в НДК през уикенда. За мен тя е истинска звезда. На сцената има присъствие, магнетизъм, а певческия й талант едва ли някой би оспорил. Концертът сякаш беше минути, толкова беше завладяващо.
Имам обаче приятели, за които тя вече не бива да излиза на сцена. По думите им тя вече е дала своя принос, достатъчно възрастна е за да бъде артист и е време да почива. Само че аз смятам че за артиста възраст няма. Докато пее, свири или играе на сцена все така добре, значи трябва да продължава.
Вие на нейно място бихте ли се абстрахирали от застаряващата си външност в името на славата и аплодисментите?
Аватар
Karina_85

Re: Имате ли достатъчно здрави нерви, за да минете по стъкления мост в Китай?

Мнениеот kikimoraa » 29 Окт 2018, 13:12

Минавам без да ми мигне окото! :) Само да имам възможността да отида там, задължително ще мина, този същия ли е, който имитира счупване на стъкло, когато се стъпе върху него?
kikimoraa

Re: Мислите ли че Лили Иванова трябва да продължава да пее или вече й е време за оттегляне?

Мнениеот kikimoraa » 29 Окт 2018, 13:15

Никога не съм я харесвала, амного се превзема, разбирам, че е голяма певица, но може да не си придва такава важност и да се прави на интересна. Нека да се отегли достойно, макар че за нея това е невъзможно, тя вече се е изложила предостатъчно.
kikimoraa

Мнениеот Rali_hr » 29 Окт 2018, 13:18

Абсурт, на мен ще ми стане лошо преди да стигна до него, изобщо не мога да търпя височини изнервят ме страшно много, така че категорично - не бих стъпила. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Re: Мислите ли че Лили Иванова трябва да продължава да пее или вече й е време за оттегляне?

Мнениеот Karina_85 » 29 Окт 2018, 13:22

И с какво точно се е изложила?
Аз помня че веднъж реши да се парфюмира на сцената, докато тече концертът, ама го преживях. :mrgreen:
Аватар
Karina_85

Мнениеот Rali_hr » 29 Окт 2018, 13:43

И аз се нареждам не от феновете, много ми е превзета, все едно е най-великата звезда на света, пък има къде къде по-големи от нея, на чиито концерти съм ходила и пичовете се държат адекватно с публиката, имат контакт, а Лили е все едно тя вече бръканала в контакта.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Karina_85 » 29 Окт 2018, 13:51

kikimoraa написа:Минавам без да ми мигне окото! :) Само да имам възможността да отида там, задължително ще мина, този същия ли е, който имитира счупване на стъкло, когато се стъпе върху него?

Не е. Онзи, който имитира пропукване е по-тесен и преминава покрай една скала.
Аватар
Karina_85

Мнениеот IvanovA_Stef » 29 Окт 2018, 15:20

Тц, предпочитам да "скучая" с книга вкъщи пред подобна емоция!
IvanovA_Stef

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Окт 2018, 19:18

Това си е за смелчаци авантюристи, не съм аз! :) Бих се пробвала, но съвсем близо до края, чак да премина по целия не бих могла. Не може да им се отрече на азиатците, че знаят как да предизвикат човек.
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси