Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Имате ли достатъчно здрави нерви, за да минете по стъкления мост в Китай?

Мнениеот Петя Георгиева » 31 Окт 2018, 10:16

Много готино изглежда и бих минала по него. Харесвам по-изчанчени идеи и предизвикателства. Човек винаги има нужда от емоции, за да се чувства жив.
Аватар
Петя Георгиева

Re: Мислите ли че Лили Иванова трябва да продължава да пее или вече й е време за оттегляне?

Мнениеот flip » 31 Окт 2018, 11:15

Да си пее, не ми пречи. На концертите й не ходя, но тя си има достатъчно фенове и без мен :lol: Ако не я гледам, нямам нищо против. Гласът й си е все същия.
flip

Re: Мислите ли че Лили Иванова трябва да продължава да пее или вече й е време за оттегляне?

Мнениеот blaze » 01 Ное 2018, 11:27

Въобще не мога да я понасям тази жена. Дори пеенето й ми идва едно лигаво...
blaze

Мнениеот Алиса_В » 02 Ное 2018, 12:24

Може да си пее, ама да не се показва. Знам че звучи грубо, но всичко е до време. Има си нейните фенове - ок, но защо се чекне все още по сцените?! :roll:
Алиса_В

Наско е победител в Биг Брадър тази година

Мнениеот Дороти » 05 Ное 2018, 16:09

Не съм от феновете на формата, обаче бях наясно кои са участниците. И си мислех, че както всеки път, ще спечели най-смешния, най-зрелищния или най-безскрупулния играч. Обаче ме изненадаха с победителя. Точно този Наско, почти никому неизвестен, но пък интелигентен и умерен. И си мисля – дали пък няма лъч надежда, че за хората ценностите вече се променят, към по-добро. Вече може би не се търси пошлото и просташкото? Одобрявате ли вота, вие какво мислите?
Дороти

Re: Наско е победител в Биг Брадър тази година

Мнениеот CinemaFreak » 05 Ное 2018, 16:53

Учудвам се, че нормални хора гледат такава помия. Въпросният Наско е трагедия, ама трагедия, та дрънка. Ако народът го харесва, лошо за народа. Това е.
CinemaFreak

Мнениеот Тъжна Луна » 05 Ное 2018, 16:56

CinemaFreak написа:Учудвам се, че нормални хора гледат такава помия. Въпросният Наско е трагедия, ама трагедия, та дрънка. Ако народът го харесва, лошо за народа. Това е.

Тва звучи като да се възмущаваш на чалгата. да си гледат каквото им се гледа. и аз го гледах, кво? мноо ги разбираш ентелигентните предавания и ръсиш ум и разум по форумите. плюс тва и ненормалните душа носят или тоя свят е направен за нормалните хора??? Пф, издразни ме. аз викам ричиту да беше спечелил, направо миотива сърцето в гащите когато се сетя за този аполон. ако чете, да се обади да ми попее супержалко, ще ми липсва в ефирЯ
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот maia the bee » 06 Ное 2018, 10:16

Тъжна Луна написа:
CinemaFreak написа:Учудвам се, че нормални хора гледат такава помия. Въпросният Наско е трагедия, ама трагедия, та дрънка. Ако народът го харесва, лошо за народа. Това е.

аз викам ричиту да беше спечелил, направо миотива сърцето в гащите когато се сетя за този аполон. ако чете, да се обади да ми попее супержалко, ще ми липсва в ефирЯ

:jumpeveryone:

Колкото и да е се възмущаваме на подобни предавания, явно са гледани, щом се излъчват. И то с години...Аз помня само че Ваня Костова участваше, доста е отслабнала жената, евала! Другите не ги знам, ама и време нямам.
maia the bee

Re: Какво е нужно, за да станеш победител на Евровизия?

Мнениеот sky_100 » 06 Ное 2018, 15:58

Евровизия е един по-нестандартен лост за движене на политика. Така че дълбоко се съмнявам някога да спечели страна, без това решение да е взето на високи политически позиции. Не съм хич по конспиративните теории, но специално за Евровизия забелязах такава тенденция с годините.
sky_100

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Алиса_В » 06 Ное 2018, 17:02

"- Знаете ли какво им е най-хубавото на разбитите сърца? - попита библиотекарката. Поклатих глава.

- Че могат да се разбият истински само веднъж. Останалото са просто драскотини."

от Играта на ангела на Карлос Руис Сафон
Алиса_В

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси