Kолко често ходите на църква?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Kолко често ходите на църква?

Мнениеот Дороти » 08 Ное 2018, 17:12

Ходя рядко, когато имам вътрешна нужда да го направя. Не по празници, не по навик.
Дороти

Мнениеот Dipsy » 08 Ное 2018, 17:21

на мен църквите са ми ужаааааасно потискащи. минавали сме с приятеля ми понякога в момент на умопомрачение, но зад граница са някак поприветливи от колкото българските. например веднъж в италия имахме асоцияция и двамата, че там църквите сякаш те викат да те прегърнат, а в нашите си като на тръни все едно всеки момент ще падне тавана на църквата или ще излезе някой назидателен поп да ти обяснява как си съгрешил като си праснал две бира, а под расото крие джак даниелс от поредното кръщене :grin:
Аватар
Dipsy

Мнениеот Dalia » 08 Ное 2018, 18:57

Ходя много рядко. На празниците само на Цветница и от две години, да си кажа честно май и нея пропускам. Иначе църквата е точно до нас и когато реша влизам вътре да запаля свещ ей, така просто за здраве.
Dalia

Мнениеот _Лилия_ » 12 Ное 2018, 17:07

Не ходя. Отдавна смятам че църквите не са това, което трябва да бъдат - място за утеха и намиране на отговори. Вярвам в една сила, но това е вътре в мен и не ми е нужен храм, за да покажа тази вяра.
_Лилия_

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси