Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Наско е победител в Биг Брадър тази година

Мнениеот Алиса_В » 08 Ное 2018, 15:56

Тия глупости ги пропускам, Биг и ВИП брадъри. Промиха на хората мозъците,ей! Само се чудя на известни хора, с добър имидж, който са градили години наред, защо се излагат там :shrug:
Алиса_В

Мнениеот Буба Мара » 08 Ное 2018, 17:36

Алиса_В написа:Тия глупости ги пропускам, Биг и ВИП брадъри. Промиха на хората мозъците,ей! Само се чудя на известни хора, с добър имидж, който са градили години наред, защо се излагат там :shrug:

Много ще да са оставали гладни, за да се решат на подобна стъпка. Едните промиват мозъци, другите са евентуално принудени от финансова гледна точка, но въпросния имидж би трябвало да има по-голяма стойност от няколко хилядарки. Вероятно обаче "звездите" не са на това мнение, или животът пО на широко им е по-важен. :+1:
Аватар
Буба Мара

Мнениеот viviann » 09 Ное 2018, 16:16

Те какви випове са, не знам. Някои не съм ги чувала, другите - смешници.
viviann

Доналд Тръмп – актьор, позьор или политик като всички други

Мнениеот sky_100 » 13 Ное 2018, 11:03

Откакто е президент му се чудя на поведението, признавам си :mrgreen: Дали наистина е толкова категоричен, безскрупулен, краен и без задръжки? Лично аз не го харесвам. Дразни ме, изглежда позьор, който иска просто да предизвиква хората и медиите, но реално не върши нищо повече от всеки друг на неговото място. Много шум за нищо, така да се каже.
Вие какво мислите за него, допада ли ви, вярвате ли че защитава някакви свои идеи или не?
sky_100

Re: Доналд Тръмп – актьор, позьор или политик като всички други

Мнениеот velvet_81 » 13 Ное 2018, 11:30

Нито ме дразни, нито го харесвам. Смешен ми е. Мисля че всичко е ПР от негова страна, нищо повече.
velvet_81

Мнениеот Dust » 13 Ное 2018, 13:05

Аз пък си мисля че е много умен мъж който просто не умее да бъде тактичен. В смисъл че има идеи, има стратегия, но не му се получава добре комуникирането с хората, с медиите и тъй нататък. Той пък нашият президент да не е цвете за мирисане, ама е в другата крайност.
Dust

Мнениеот Боби_Тони » 14 Ное 2018, 10:48

Смешник. Не че ме интересуват чуждите президенти, той и нашия е един прекрасник :lol:
Аватар
Боби_Тони

Re: Имате ли достатъчно здрави нерви, за да минете по стъкления мост в Китай?

Мнениеот *Пролет* » 14 Ное 2018, 11:34

Ооо, като за мен е това! Всичко, което качва адреналина е тъкмо за моето скучно и монотонно ежедневие! Нещо като компенсация.
Аватар
*Пролет*

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

Мнениеот IvanovA_Stef » 14 Ное 2018, 14:59

А дали има значение дали аз го одобрявам? Нали тя е взела това решение? Става дума за нейните органи и нейното здраве. Всеки сам си знае през какво е преминал и какво е приоритет в живота му. Но ако наистина има риск за живота й, сякаш по-скоро я разбирам.
IvanovA_Stef

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

Мнениеот Тъжна Луна » 14 Ное 2018, 17:47

Че що да не си ги махне жената. друг е въпросът че я хапе кучето ие добре да помисли към прибавяне на някоекило върху кокалите, но очевидно има здравословен проблем. за да се оправе не знам какво трябва да си махне. иначе ако бях на нейно място и при доказан наследствен проблем и аз бих си махнала карантиите, пластичната хирургия е достатъчно напреднала.
Аватар
Тъжна Луна

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси