Освен обилно течащият ми нос, започна и да ме боли главата. Идеи как да облекча хремата? Явно ваканцията ми ще мине вкъщи, със салфетки в носа...

tochica. написа:Днес сутринта се събудих със запушен нос. Помислих си, че е защото снощи оставих прозореца леко открехнат и може би е заради това. Вече минава 3, а хремата става все по-лоша и по-лоша. Подозирам, че е вирусно.
Освен обилно течащият ми нос, започна и да ме боли главата. Идеи как да облекча хремата? Явно ваканцията ми ще мине вкъщи, със салфетки в носа...
Rali_hr написа:Подкрепям лечението на Ваня и аз използвам клеева за хрема бързо действа и хубавото е, че може да се слага често за разлика от капките за нос, които са по 3-4 пъти дневно.
Ваня Стойчева написа:tochica. написа:Днес сутринта се събудих със запушен нос. Помислих си, че е защото снощи оставих прозореца леко открехнат и може би е заради това. Вече минава 3, а хремата става все по-лоша и по-лоша. Подозирам, че е вирусно.
Не е късно още да си вземеш физиологичен разтвор и клеева тинктура, на 10мл. разтвор, слагаш 5 капки тинктура. Можеш да капеш и през 20-30 минути.Пробвай и ще ти помогна. Направи си топъл чай с много джинджифил и наблегни на него и вечерта.
Може да се излекуваш за часове, ако действаш бързо и утре пак да си на почивка!
)) Успех и бързо оздравяване!
dandelion написа:Опитах го и облекчи носа ми, но хремата ми мина чак след два дни. Явно просто си е сезон за настинки и вируси...
Elica написа:dandelion написа:Опитах го и облекчи носа ми, но хремата ми мина чак след два дни. Явно просто си е сезон за настинки и вируси...
Важното е, че е миналотакива хреми тепърва предстоят
пробвай да подсилваш имунитета и наблегни на джинджифила и меда през зимата
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със Заболявания уши, нос, гърло (УНГ)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта