Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Tinki » 01 Фев 2019, 14:37

Дано по-скоро сподели мнение как и е минал прегледа, че взех да се притеснявам за нея. Не е за подценяване, че два пъти и е дошло в месеца.
Tinki

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Doktoricata » 01 Фев 2019, 17:59

Всичко е наред, бях на преглед. Имам удебеляване на лигавицата. Пуснахме цитонамазка за всеки случай, на колпоскопа не се видя нищо притеснително, сега чакам резултатите от цитонамазка. Бойко Димитров е много готин лекар, има нещо скандинавско в него. :)
Doktoricata

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Doktoricata » 01 Фев 2019, 18:25

Прегледа мина и Димитров каза, че не вижда проблеми, пуснахме цитонамазка, гледа ме с колпоскоп, всичко е наред. Единствено лигавицата е удебелена.
Doktoricata

Мнениеот MirelaArmenska » 02 Фев 2019, 11:40

Здравейте, момичета! От половин година се боря със стафилококова инфекция...Изпила съм какво ли не, но ефекта е нулев. Наскоро, преди месец пих Лефлокс, но и той не помогна. Вече започнах крайно да се отчайвам! Има ли тук дами, които са имали подобен проблем и са успели да го излекуват? Ще се радвам да чуя вашите истории и да ме посъветвате нещо. Целувки!
MirelaArmenska

Мнениеот Tinki » 04 Фев 2019, 17:04

MirelaArmenska написа:Здравейте, момичета! От половин година се боря със стафилококова инфекция...Изпила съм какво ли не, но ефекта е нулев. Наскоро, преди месец пих Лефлокс, но и той не помогна. Вече започнах крайно да се отчайвам! Има ли тук дами, които са имали подобен проблем и са успели да го излекуват? Ще се радвам да чуя вашите истории и да ме посъветвате нещо. Целувки!

Здравей! Сблъскала си се с много неприятен проблем. Съвътет ми е да потърсиш мнението и на друг специалист, щом това лечение не дава резултат.
Tinki

Мнениеот Pacienti » 04 Фев 2019, 18:11

Doktoricata написа:Всичко е наред, бях на преглед. Имам удебеляване на лигавицата. Пуснахме цитонамазка за всеки случай, на колпоскопа не се видя нищо притеснително, сега чакам резултатите от цитонамазка. Бойко Димитров е много готин лекар, има нещо скандинавско в него. :)

Невероятен лекар е. Можеш да си спокойна, че си в добри ръце.
Pacienti

Мнениеот annamaria » 05 Фев 2019, 12:17

Разгиле- най-накрая отиде на този преглед. Поздравявам те, че си си пуснала и колпоскопия. В коя група си с цитонамазката?
annamaria

Мнениеот Tinki » 11 Фев 2019, 15:35

Без съмнение колпоскопията е най-добрият начин да се установи състоянието на шийката на матката. На теб кой доктор ти направи прегледът?
Tinki

Мнениеот renetka » 18 Фев 2019, 16:36

Здравейте, момичета. Някоя правила ли си е изследване с колпоскоп? Надежно ли е за установяване на ранни усложнения?
renetka

Мнениеот Lisandra » 18 Фев 2019, 17:52

renetka написа:Здравейте, момичета. Някоя правила ли си е изследване с колпоскоп? Надежно ли е за установяване на ранни усложнения?

Това е най-надежното изследване за аномалии на шийката на матката. Естесвено ако има индикации за проблем се взима биопсия и се праща за изследване.
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология