Ivi&Sasho написа:Бях много немърлива в това отношение, докато не се оказа че имам инфекция, която много трудно излекувах. Можело е много по-лесно да се справя с нея, ако бях отишла на лекар навреме. От тогава си ходя по график и не си измислям оправдания.
Ivi&Sasho написа:Бях много немърлива в това отношение, докато не се оказа че имам инфекция, която много трудно излекувах. Можело е много по-лесно да се справя с нея, ако бях отишла на лекар навреме. От тогава си ходя по график и не си измислям оправдания.
renetka написа:Добре би било всяка жена след 20 годишна възраст да си постави за цел ежегодни профилактични прегледи. Да внимава с мъжете, със секса и т. н . Че после и докторите се чудят какво да правят.
Yarost написа:Много партньори може да докарат само главоболия. Вагиналните инфекции могат да докарат страшния ядове, така че умната. Lisandra, ти какво изпати?
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта