Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Мар 2019, 12:42
Дори и да е вярно това за R. Kelly, все пак тук става дума за творчеството му, а не за личния му живот. Колкото и ужасяващо да е това, което прочетох по-горе.
06 Мар 2019, 12:50
Никак не харесах Дичо. Не му се получи имитацията, а и той не е най-великия певец на света все пак. Има някакви гласови данни, но далеч не е много талантлив певец.
07 Мар 2019, 13:02
Аз пък точно заради водещите не мога да понасям предаването. На моменти ми идват лигави, не просто забавни. Иначе като формат е добро и бих го гледала, ако не е в българския му вариант.
07 Мар 2019, 16:33
От този сезон само Деси Добрева харесвам достатъчно, за да гледам с интерес. Другите са ми едни такива посредствени. Дано тя спечели, страхотен талант!
27 Мар 2019, 15:27
Този Стефан Илчев, май беше, много ми харесва. Много е талантлив и влиза в образ на 100%
27 Мар 2019, 17:21
На мен този сезон не ми харесва, защото има само певци, реално това, което трябва да е същността на шоуто липсва и е надпяване с имитации, докато в началото бяха главно актьори и различни личности, които невинаги имаха певчески талант.
Иначе симпатизирам единствено на Папи Ханс, поради тая причина. Минус е при възрастните певци, публиката главно е от млади хора и яко ги режат. Вчера с представянето на Петя Буюклиева беше уникално и заслужаваше 1-вото място.
За поведението на Рачков имам много да говоря, харесвам хумора, по някога ми идва един вид "изнасилен" и ми става досаден, ако е малко по-обран в някои моменти, може би ще е по-добре. ;) Иначе като цяло съм фен и на водещите, само ей това прекаляване понякога се усеща тегаво, дори.
03 Апр 2019, 12:09
Дороти написа:От този сезон само Деси Добрева харесвам достатъчно, за да гледам с интерес. Другите са ми едни такива посредствени. Дано тя спечели, страхотен талант!
И аз я харесвам много тук. Иначе не ми е любимка :)
09 Апр 2019, 16:22
И ние у нас сме големи фенове, засега нямам фаворит, често да си призная, тоя сезон не ми харесва, че всички са певци, което доста осакатавя шоуто, защото пеенето не е всичко в него, уж така твърдят продуцентите, но изборът им показва другото. Този Стефан ми е безизвестен, но определено на го харесвам, малко превзет ми идва. Харесва ми как се справя Мария Илиева, но при нея няма как да е друго, тя наистина е голям професионалист. Така че като цяло симпатанизирам на Папи Ханс, чисто ипросто, защото е единствения без музикално образование и единствения смислен образ там за това шоу.
11 Апр 2019, 10:29
Ох, не знам, ама ако не са водещите, май няма да съм особен фен на предаването
Фънки ме дразни, ама изначално, не само в този формат.
От певците най-малко харесвам Тита и Мария Илиева. Кифлеят ми.