Какви уроци сте взели от предишните си връзки?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какви уроци сте взели от предишните си връзки?

Мнениеот Таня Иво » 08 Мар 2019, 12:28

Да имам трезва преценка за нещата. Да нямам грандиозни очаквания и да не искам от човека до мен, това което аз правя за него.
Таня Иво

Мнениеот Lady M » 11 Мар 2019, 11:02

Да давам повече свобода. Но не само на него, а и на себе си. Да не се вторачвам във връзката, все едно е за цял живот, защото човек никога не знае.
Lady M

Мнениеот Dust » 13 Мар 2019, 12:59

Всяка връзка е толкова различна. Няма как нещо научено от едната да ти помогне в друга. Единственото, което си спазвам като принцип е да не се "заробвам" във връзката. И двамата да имаме свобода, поне до известна степен.
Dust

Мнениеот Роуз » 11 Апр 2019, 14:10

Отдавна не сменям партньорите си, но с времето се научих да съм над нещата. Не се вторачвам в дреболиите. Важни са само принципните неща и това да гледаме в една посока.
Роуз

Мнениеот Кокетка » 12 Апр 2019, 13:00

Не правя компромиси с личната си свобода и не приемам финансови подаръци. Така ми е спокойно. Който ме приеме такава, значи е моят човек. Просто е!
Кокетка

Мнениеот kalinka-kuku » 13 Апр 2019, 10:54

С годините държанието се променя, не само заради предишните връзки, ами и защото човек се научава да знае кое да цени. По-младите смятат половинката си за целия свят, по-зрелите знаят, че има и по-важни неща и че не бива да пренебрегват принципите и себе си, заради любовта. ;) не знам връзките ли учат на това, или с времето ни идва акъла.
Аватар
kalinka-kuku

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси