Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
от bebe » 10 Юли 2012, 23:17
monito написа:Всяка уважаваща себе си жена трябва да полага грижи за себе си, независимо дали е бременна или не. И то не, за да се хареса на другите, а за да се чувства тя самата добре - така поне мисля аз. Всякакви извинение от сорта на - нямам време, са си чиста проба оправдания. Въпрос на организация, мили дами

Май не си била бременна

иначе друга песен щеше да пееш,особено както имам позната вече от три месеца само лежи защото е с болки и не може да мръдне никъде само и е до външния вид

.Гледам че се пише много за Мустела наистина са добри продуктите.
-
bebe
-
от denkaruseva » 26 Апр 2013, 11:31
Аз знам, че е добре вечер преди лягане да намазвате проблемните за стрий зони със зехтин. Той попива бързо и дори няма да остави мазни петна по спалното бельо.
-
denkaruseva
-
от Анелия А » 13 Мар 2019, 15:03
Естествено, че е важно и през бременността да се поддържаме. Е, сега, ако жената е с тежка бременност и прекарва повечето време в болница, едва ли ще й е до това, но останалите защо да не се грижим за себе си? Аз лично ходя редовно на маникюр, винаги когато излизам си слагам грим и не съм си позволявала да стоя с мръсна коса.
-
Анелия А
-
Назад към Бременност, раждане и майчинство