Красива и по време на бременността

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Красива и по време на бременността

Мнениеот bebe » 10 Юли 2012, 23:17

monito написа:Всяка уважаваща себе си жена трябва да полага грижи за себе си, независимо дали е бременна или не. И то не, за да се хареса на другите, а за да се чувства тя самата добре - така поне мисля аз. Всякакви извинение от сорта на - нямам време, са си чиста проба оправдания. Въпрос на организация, мили дами ;)

Май не си била бременна :D :D :D иначе друга песен щеше да пееш,особено както имам позната вече от три месеца само лежи защото е с болки и не може да мръдне никъде само и е до външния вид :) .Гледам че се пише много за Мустела наистина са добри продуктите.
bebe

Мнениеот denkaruseva » 26 Апр 2013, 11:31

Аз знам, че е добре вечер преди лягане да намазвате проблемните за стрий зони със зехтин. Той попива бързо и дори няма да остави мазни петна по спалното бельо.
denkaruseva

Мнениеот Анелия А » 13 Мар 2019, 15:03

Естествено, че е важно и през бременността да се поддържаме. Е, сега, ако жената е с тежка бременност и прекарва повечето време в болница, едва ли ще й е до това, но останалите защо да не се грижим за себе си? Аз лично ходя редовно на маникюр, винаги когато излизам си слагам грим и не съм си позволявала да стоя с мръсна коса.
Анелия А

Предишна

Назад към Бременност, раждане и майчинство