Хранене в първите месеци от бременността

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Хранене в първите месеци от бременността

Мнениеот Анелия А » 13 Мар 2019, 15:01

Аз си хапвам почти всичко, просто наблягам на повече плодове и зеленчуци заради витамините. Старая се да се храня най-вече разнообразно.
Анелия А

Мнениеот Dalia » 13 Мар 2019, 17:54

Всяка бременност е различна и е важно вие да се чувствате добре. Първите месеци н апървата ми бременност бяха кошмарни с повръщане непрестанно и страшни киселини, ако се хранех след 18 ч. По цял ден нищо не ми се ядеше и единственото, от което не ми ставаше зле бяха палачинките със шунка и кашкавал от "Принс - хамбургер". Всеки ден към 15 ч бях там и ме бяха запомнили :lol: През втората ми бременност пък ми се ядешемного шоколад стигала съм до 2-3 шоколада на ден, страшна работа. Най-интересното обаче беше че и през двете беменности качих едни и същи кг.
Dalia

Мнениеот Innerlane » 13 Мар 2019, 21:42

На мен денонощно ми се повръщаше първите 3-4 месеца, голям кошмар беше. Повдигаше ми се от здравословната храна, понасях само бисквити, печени филии и разни други тестени неща. Пиех витамини за първи триместър, не знам имаше ли полза и какво точно се усвои. Правех си и по едно капучино сутрин, че ми беше много ниско кръвното.
Innerlane

Предишна

Назад към Бременност, раждане и майчинство