За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
26 Юли 2016, 13:45
Тогава картината ще е трагична, като размазано петно ще е лицето и язък за усилията да се правиш на красива

.
15 Авг 2016, 14:13
m0n4eto написа:Fancy написа:За да ти напомпа уж устните, всички такива червила съдържат не толкова невинни съставки. Така че предполагам, че независимо от цената не са за предпочитане.
е те и с блясъка и текстурата симулират визуално някакъв обем, но ако човек наистина иска малко по-обемни устни, май си трябват по-друг вид интервенции.
Онзи ден видях една мацка си беше минала по другия вид интервенции, не беше прекалила, визуално изглеждаше добре, но все пак не можеше да се усмихне.
17 Авг 2016, 09:49
Лично аз съм доволна от МАНХАТАН , не е само заради името. За мен лично това е първата козметика която ползвах и нямам никави алергии и оплаквания, не говоря само за гланцове и червила , а като цяло_
13 Сеп 2016, 09:53
Има едно течно червило за обемни устни на Евелин, ползвала съм го доста е добро има охлаждащ ефект и е идеално за жегите
13 Сеп 2016, 13:08
Ще ви задам много странен въпрос, но когато сте с такова червило за обем, целувате ли се?
13 Сеп 2016, 15:43
Kaya написа:Ще ви задам много странен въпрос, но когато сте с такова червило за обем, целувате ли се?

Този въпрос ми хареса! Ако се получава щипене и уголемяване на устните, аз не бих искал този ефект върху себе си..
14 Сеп 2016, 10:06
Кой знае колко мъже са си изпатили

! Ако и те усещат ефекта върху себе си на тези червила, май не е много препоръчително да се ползват.
26 Мар 2019, 14:40
Много харесвам червилата на Лореал - и откъм ефект на обем, и като трайност.
26 Мар 2019, 17:39
Аз мисля, че един обикновен гланц може да създаде ефект на по-сочни и обемни устни.