Както и да е... Въпросът тука не е за закуската, а за червеното цвекло. Опитват се да ме убеждават, че е супер здравословно и полезно за много неща, включително и за черния дроб, ако го пия на сок...
Сега, да си призная да неотдавна си мислех, че червеното цвекло се ползва единствено за фураж на животните...
Да не им чупя хатъра го опитах – нарязано на филийки... Ми то си е като фураж – има вкус на пръст!И тъй като съм широко скроена личност и винаги съм готов да отговоря на новите предизвикателства, мисля да дам шанс на здравословното хранене, включвайки и червеното цвекло. Обаче отказвам да го хрупам натюр – ей тъй без нищо!
Дайте идеи за по-приемливото му и вкусно консумиране!И да се върна на въпроса – чак толкова ли е полезно това нещо? И за какво по-точно?