G-точката не съществува!!!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: G-точката не съществува!!!

Мнениеот ПетърВн » 10 Фев 2012, 17:14

Аз вярвам, че G-точката съществува. Къде точно не знам все още, но търсенето и дава предпоставка за много експерименти с нежната половинка което винаги е добре дошло и за двамата.
"Аз отхвърлям вашата реалност и я замествам с моя собствена" - Адам Савидж
ПетърВн

Мнениеот Memento » 11 Фев 2012, 17:30

shhuus написа:
Memento написа:А не благодаря, простата при мъжете като G-точка не ми звучи много добра опция, мисля по-добре да не си я намирам ... :D

Много сте резервирани вие мъжете. Така говорите сега, защото още никой не ви е... Стимулирал.
Имам познати, които са ги "изненадвали" и са оставали първо вцепенени, а после доволни. Разбира се такова признание се взима трудно, предвид колко ви е срам :D

Абе плашещо ми звучи, ако е от жена хм ... не съм се замислял ... може и да е интересно знае ли човек .. :roll: :D Чувал съм разбира се от тук от там истории но определено звучи малко хомосексуално.
Аватар
Memento

Мнениеот shhuus » 11 Фев 2012, 19:49

Memento написа:Абе плашещо ми звучи, ако е от жена хм ... не съм се замислял ... може и да е интересно знае ли човек .. :roll: :D Чувал съм разбира се от тук от там истории но определено звучи малко хомосексуално.

То от веднъж не се ставало :P
И много ясно, че от жена.. Ти какво си помисли :D
"Аз-ът е само едно местоимение!"
Аватар
shhuus

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 12:29

G точка.111.jpg
G точка.111.jpg (25.5 KiB) Прегледано 487 пъти
Аватар
ogi-smile

Мнениеот Memento » 13 Фев 2012, 12:36

shhuus написа:
Memento написа:Абе плашещо ми звучи, ако е от жена хм ... не съм се замислял ... може и да е интересно знае ли човек .. :roll: :D Чувал съм разбира се от тук от там истории но определено звучи малко хомосексуално.

То от веднъж не се ставало :P
И много ясно, че от жена.. Ти какво си помисли :D

Спомням си един от първите филми "Американски пай", Стифлър големият сваляч си беше намерил някакво гадже което му направи точно това, той се дърпаше отначало но после толкова му хареса, че започна да я моли за още :)
Аватар
Memento

Мнениеот marto » 19 Май 2012, 12:52

Вече започвам да се обърквам - има ли G-точка или няма в крайна сметка? Като се замисля, не че има някакво значение, де - не е ли по-важно секса да ни доставя удоволствие :mrgreen: Едно време хората не са били толкова информирани и пак са се забавлявали, хеле пък римляните ;) Освободено съзнание - освободени мисли - освободен секс! А ние се затормозяваме тука с някакви теории, вместо да практикуваме :lol:
marto

Мнениеот Genoveva » 12 Авг 2012, 15:07

Онези, които не са открили истинското удоволствие от секса, отказват да повярват, че G-точката съществува.
Genoveva

Мнениеот velislav_08 » 05 Сеп 2012, 15:51

Определено съществува и са благодатни хората, които знаят как да я открият и как да задоволят максимално партньора си.
velislav_08

Мнениеот Forman » 11 Сеп 2012, 13:53

marto написа:Вече започвам да се обърквам - има ли G-точка или няма в крайна сметка? Като се замисля, не че има някакво значение, де - не е ли по-важно секса да ни доставя удоволствие :mrgreen: Едно време хората не са били толкова информирани и пак са се забавлявали, хеле пък римляните ;) Освободено съзнание - освободени мисли - освободен секс! А ние се затормозяваме тука с някакви теории, вместо да практикуваме :lol:

Ами няма как да ни доставя удоволствие и да не се интересуваме от къде и по какъв начин идва това удоволствие. Явно неинформирания си ти marto, тъй като хората от древността да били много добре запознати с техниките в любовта и секса. Виж едни прости индийци ( които ние дори наричаме цигани) те са превърнали секса в изкуство. Вземи за пример Япония, за да си добра куртизанка (гейша) се е преминавало през дълго няколко годишно обучение. Секса не е движение само напред и назад за 15-20 мин. Секса е любов, отдаване, страст, желание!
Аватар
Forman

Мнениеот Sophia.G » 09 Юли 2014, 09:45

Не съществува ли? Разправяйте ми го на G-точката :)
Sophia.G

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже