Подхранвате ли миглите си, а дали е възможно да ги удължим по естествен начин?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Подхранвате ли миглите си, а дали е възможно да ги удължим по естествен начин?

Мнениеот LEILA » 08 Сеп 2014, 23:48

Скоро четох някъде за препарати , които увеличават плътността и дължината на миглите, но не смятам това за съвсем възможно :? Не ми се вярва да си сложа един какво си и след известно време те да изброят като трева след дъжд :mrgreen:
image.jpg
image.jpg (14.87 KiB) Прегледано 1070 пъти

Все пак няма да се разсърдя, ако мислите ми се превърнат като тези от снимката :mrgreen:

Все пак смятам,че е редно да се подхранват миглите, малко или много ежедневно са подлагани на голям стрес, тук въпросът е с какво :?
Четох, че някои масла допринасят за подхранването на миглите, но дали има ефект върху тяхната плътност и дължина? :roll:
Вие какво използвате за подхранване и подсилване на миглите си :?
LEILA

Re: Подхранвате ли миглите си, а дали е възможно да ги удължим по естествен начин?

Мнениеот MerryPop » 08 Сеп 2014, 23:51

Бях започнала "терапия" с рициново масло, но не трябва повече търпение и внимание, предполагам, за да се усети ефекта
MerryPop

Re: Подхранвате ли миглите си, а дали е възможно да ги удължим по естествен начин?

Мнениеот Harmony » 10 Сеп 2014, 21:28

Трудно си създавам подобни навици, знам че е полезно, но ми е трудно да се сещам да правя такива неща, когато съм крайно изморена и с нетърпение искам да си легна, нямам желание за разкраси течни процедури, тези от вас, които го правят - как успявате?
Аватар
Harmony

Мнениеот silvena72 » 11 Сеп 2014, 18:07

Опитвала съм и с рициново, и с бадемово масло. Ефект никакъв! От много време чета форуми колко са доволни всички, които ползват REАLASH. Предполагам всички сте виждали и чели за него, рекламата му е във всеки сайт. Не вярвам на такива "магически" неща, които от нищо правят нещо, трудно се поддавам, но .... изкуших се и си го купих, въпреки че е доста скъпичко. Повярвайте ми... ефекта е поразителен!!! Още към 10-тия ден след като започнах да го ползвам, разликата беше видима! Пробвайте, няма да съжалявате !
silvena72

Мнениеот penny » 18 Сеп 2014, 14:21

и аз съм чела доста за този продукт, но не мисля, че ще ми се изстръгнат толкова парички от сърцето, за да имам погледа на Клеопатра, например :D
penny

Мнениеот S_Milenska » 16 Яну 2015, 12:00

Не съм пробвала никога, решила съм, че няма да си имам мигли и това е, ще са късички :)
Аватар
S_Milenska

Назад към Козметика и грим