Бира и оцет за заздравяване на косата – опитвали ли сте?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Бира и оцет за заздравяване на косата – опитвали ли сте?

Мнениеот franky » 22 Окт 2014, 15:50

Чак ми се струва невъзможно толкова лесно рецепти за заздравяване на косата да не се използват масово. Заради това пиша тук да разбера до колко е вярно, че бирата и оцета могат да заздравят косата :?

До колкото разбрах оцета трябва да се смесен с топла вода и само да се изплакне косата след като се измие, а бирата как се използва и възможно ли е едното или другото да имат подобен ефект
IMG_2208.jpg
IMG_2208.jpg (57.92 KiB) Прегледано 2409 пъти
Много ми се иска косата ми да не е така хвърчаща и в същото време да е лъскава и здрава, не зная дали е възможно това :?

Колко време, според вас, е нужно да използвам бира или оцет, докато косата заздравее? Опитвали ли сте да слагате бира и оцет в други комбинации и как ви се отрази това :?
franky

Re: Бира и оцет за заздравяване на косата – опитвали ли сте?

Мнениеот donni » 22 Окт 2014, 16:12

Аз съм опитвала с оцет, но само веднъж, не мирише след това, няма за какво да се тревожиш и косата става такава, все едно си ползвала балсам, но без да се утежнява и да губи обем след първия ден :idea: за съжаление не винаги имам време, а когато имам забравям да си приготвя вода с оцет :|
donni

Мнениеот ramimni » 23 Окт 2014, 12:59

Разбрах, че като се поливаш с топла бира, след като си измила косата, после както изсушиш, така и оставала и било подходящо за тънки коси, ако имаш такъв проблем се надявам това да помогне, а и аз бих опитала ;)
ramimni

Мнениеот Malina » 04 Дек 2014, 11:11

ramimni написа:Разбрах, че като се поливаш с топла бира, след като си измила косата, после както изсушиш, така и оставала и било подходящо за тънки коси, ако имаш такъв проблем се надявам това да помогне, а и аз бих опитала ;)

Няма ли после да мирише на бира? :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Snejna » 05 Дек 2014, 14:45

Да, пробвала съм, косата ми наистина стана по-лъскава и по-здрава, много ми харесва, дори и сега продължавам веднъж в месеца да си правя маска с бира!
Аватар
Snejna

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Дек 2014, 17:34

Бирата май доста полезни свойства има ;)
Аватар
rabotnata pchela

Назад към Козметика и грим