Щадящо изправяне на коса в домашни условия

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Щадящо изправяне на коса в домашни условия

Мнениеот S_Milenska » 20 Яну 2015, 12:12

Гледах един клип, в който едно момиче си изправи косата, като след като беше мокра я защипваше по главата си с обикновени фибички :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 20 Яну 2015, 13:07

Аз също със сешоар и четка я изправям, но веднъж накарах мъжът ми, той ми стопи четката в косата и изгори сешоара... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот silver933 » 20 Яну 2015, 16:42

Snejna написа:Аз също със сешоар и четка я изправям, но веднъж накарах мъжът ми, той ми стопи четката в косата и изгори сешоара... :lol: :lol: :lol:

Боже, това сякаш за мен си го писала, жена ми искаше да ѝ изправя косата така с четката и сешоара, не стига, че ѝ хванах косата с обратната страна на сешоара, не стига, че четката запалих и я стопих, ами отгоре на всичкото и 2 сешоара строших. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Slavena » 20 Яну 2015, 17:57

silver933 написа:
Snejna написа:Аз също със сешоар и четка я изправям, но веднъж накарах мъжът ми, той ми стопи четката в косата и изгори сешоара... :lol: :lol: :lol:

Боже, това сякаш за мен си го писала, жена ми искаше да ѝ изправя косата така с четката и сешоара, не стига, че ѝ хванах косата с обратната страна на сешоара, не стига, че четката запалих и я стопих, ами отгоре на всичкото и 2 сешоара строших. :mrgreen:

Жените ви сигурно не я повтараят тая грешка да поискат нещо такоав от вас! :roll:
Slavena

Предишна

Назад към Козметика и грим