Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Каква символика носи белият гълъб?

03 Мар 2013, 13:36

На терасата ми постоянно стои бял гълъб и като се покажа прехвърква покрай мен :lol: Знаете ли каква символика носи белият гълъб? Чувала съм че е на късмет?

Re: Каква символика носи белият гълъб?

03 Мар 2013, 15:41

Очаквай нова любов ;) (това го прочетох наскоро)
Иначе символизира чистота и невинност. От теб се очакват добри дела да сътвориш.

04 Мар 2013, 11:53

Напоследък е модерно да се пускат бели гълъби на сватби и подобни помпозни тържества. Ако не се страхува от хора и не знае какво да прави, предполагам че и твоят приятел е долетял точно от такъв повод. :P

06 Мар 2013, 16:41

Със сигурност е нещо хубаво. Гълъбът е прекрасно животно.

05 Яну 2015, 13:04

qna toneva написа:На терасата ми постоянно стои бял гълъб и като се покажа прехвърква покрай мен :lol: Знаете ли каква символика носи белият гълъб? Чувала съм че е на късмет?

Може да го приемаш както си искаш, може да е просто бял гълъб, който харесва да стои там. Разбира се положителното мислене е много важно де. :)

05 Яну 2015, 14:58

Dior написа:Напоследък е модерно да се пускат бели гълъби на сватби и подобни помпозни тържества. Ако не се страхува от хора и не знае какво да прави, предполагам че и твоят приятел е долетял точно от такъв повод. :P

хахаха, може да е някой сватбар, така е. На сватбата на мои приятели си забравиха гълъбите и ги пуснаха да летят по сред нощ, но се оказа, че гълъбите в тъмното не летят. :lol:

08 Яну 2015, 14:30

Ако си търсите символика може и в белия гълъб да видите бяла лястовица, за мен е просто случайност, не чакайте печалба от тотото :Р

09 Яну 2015, 13:36

не знам дали има някаква символика, разбира се всеки има право да я носи и да я търси.

16 Яну 2015, 10:49

Някой заблуден гълъб се е появил, но може да приемете, че ви носи късмет и щастие, пуснете си тото и сменете мъжа. :mrgreen:

18 Фев 2015, 15:53

Мисля, че е истински късмет и щастие, не им вярвайте, че е случайно, защо пък случайно не отиде гълъба при друг? :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3