Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Дек 2013, 14:31
Бихте ли споделяли всяка дразга с гаджето си в някоя от социалните мрежи с цел терапия? Мисля, че тук ще се разделят два лагера, тъй като голяма част от хората не биха си позволили да изказват интимните си проблеми на глас. Други в стремежът си да докажат, че са прави, биха си позволили това.
На тази мисъл ме наведе статия, която четох преди малко. Двойка от Чикаго, споделя всеки малък спор в социална мрежа с цел терапия.
По този начин се освобождават от негативите, а четейки коментарите под техните постове, разбират, че са като всички нормални двойки – със своите проблеми и различия!
Вие бихте ли приели този вид терапия в своята връзка? Социалните мрежи, т.е. вашите познати и приятели, могат ли да бъдат критерий ли са за отношенията с партньора ви?
17 Дек 2013, 14:34
Много излишно е всичко това, според мен! Ако имах такава двойка приятели със сигурност, те нямаше да присъстват в листа ми с приятели. Най-малко като потребител нямаше да ми е приятно да чета проблемите на дружките ми, защото влизам да се разтоваря в социалната мрежа, а не да слушам нечии оплаквания!
Що се отнася до мен - не, бих го спестила, освен това в листа с приятелите си имам колеги и хора, които не искам да научават личните ми преживявания!
21 Дек 2013, 15:29
И аз не бих споделяла всичките ни спорове, най-малко, защото това би го наранило много! Понякога сме доста остри в думите си и правим лесно от мухата - слон! А, както казва Софи, не мисля, че ще е приятно на някого да чете и да му излизат нашите караници!
02 Яну 2014, 13:48
Хората на запад съвсем се побъркват вече, не зная какво ги насърчава, но има нещо, което не е в ред. Може би е от глобалната психоза на медиите, а тя още не е пристигнала до нас, нали сме с 20 години назад?
28 Ное 2014, 13:07
Аз не бих го направил, как ще си качвам личните проблеми в интернет, да споделям с приятели, но с които реша и на които мога да разчитам, без да ангажирам всички наред.
28 Ное 2014, 13:31
Това звучи супер странно! Всичките ни приятели не са длъжни да слушат нашите глупости, макар че сигурно ще има и такива, които с интерес ще чакат нашите поредни истории
28 Ное 2014, 14:34
Дори малък спор не бих споделила. Това си е нещо лично, което трябва да се оправя между двойките. Ако някой не може да се справи има психолози.
10 Дек 2014, 12:59
Ако имаме нужда да поговорим с някой, то това не трябва да е мрежата, има специалисти, пък ако щете и с приятелите си може да говорите.
31 Мар 2015, 15:11
Много странно това.... да не кажа, че е абсурдно просто де хаха. Може ли да не занимаваш целия свят със собствените си глупости и болежки...