Солариум и през зимата – колко често и от кога ходите?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Солариум и през зимата – колко често и от кога ходите?

Мнениеот gomez123 » 10 Окт 2014, 14:05

Миналата зима ми направиха впечатление много момичета, които имаха цяла зима прекрасен тен, :idea: явно постигнат със солариум! Много ми се иска тази година и аз да поддържам тена си със солариум и да си имам поне една такава разлика
after.jpg
after.jpg (46.53 KiB) Прегледано 1288 пъти
целогодишно!

Не зная с остатъка от тена, които направих лятото на колко минути е добре да се пускам първите пъти, а също и от кога да започна да ходя? :?
Не съм сигурна, че трябва да избелея нацяло, за да започна да ходя на солариум, вие как смятате? :? А относно това колко често да ходя, се сетих :idea: , че ще е добре да ходя няколко пъти седмично докато придобия тена, който искам, а след това по веднъж в седмицата, за да го поддържам :?

Надявам се да ме посъветват дамите, които уважават солариума през зимата и да ми кажат колко често го ползват и кога започват с него? :?:
gomez123

Re: Солариум и през зимата – колко често и от кога ходите?

Мнениеот ramimni » 10 Окт 2014, 14:09

Не знам кой нормален човек може да си причинява това със солариума през зимата, но харесвам бялата си кожа, особено зимата, а лятото се радвам на истински здравословен тен!
ramimni

Мнениеот red_eyes » 16 Окт 2014, 11:46

Не смятам за редно, нито мъж, нито жена да прави такова нещо доброволно! Също не смята, че би имало и някакъв по-сериозен контрол върху лампите!
Аватар
red_eyes

Мнениеот Kaya » 08 Дек 2014, 12:17

Аз през лятото не съм ходила на солариум, та и през зимата да тръгна. Това го мисля, че е много вредно, не знам защо изобщо хората ходят на солариум... :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот MerryPop » 12 Май 2015, 16:30

Не, че е препоръчително, предполагам девойката си преценя рисковете, но не повече от два пъти в седмицата си мисля, че е нормално, ама много зависи и на какъв солариум ходиш, ако е на тези обикновените слабите, едва ли ще видиш промяна, а турбо солариумите ми се виждат твърде силни и опасни :roll: не зная къде е истината :|
MerryPop

Мнениеот luchia@marco » 14 Май 2015, 10:02

От години не съм ходила на солариум, но последно нямаше голяма разлика, тъй като след това изгорях жестоко, въпреки че не стоях дълго на слънце :idea:
luchia@marco

Мнениеот Kaya » 14 Май 2015, 10:50

Истината е да ходиш от време на време на плаж и да не се криеш от слънцето :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 14 Май 2015, 12:20

Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 14 Май 2015, 12:58

Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот donni » 20 Май 2015, 14:57

Kremiliya написа:
Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.

Дааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: заглеждали ли сте се колко смешно оранжеви са всички на тези балове и с тези коси в цвят - мед, като голяма част от певачките - ужас, стават направо като клонинги :!:
donni

Следваща

Назад към Козметика и грим