Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
от Mon_ton » 26 Юни 2015, 10:42
Аз съм чувала, че наистина е от значение дали детето се кърми или не за това дали ще пие вода или няма. Кърмените деца приемат всичко необходимо чрез кърмата и не се нуждаят от вода, за разлика от тези, които пият адаптирани млека.
-

Mon_ton
-
от Rali_hr » 13 Юли 2015, 14:07
За мен е нормално да се пие вода, независимо детето кърми ли се или не. Мисля, че жените, които кърмят избягват защото все пак нормално децата получават всичко с кърмата, но и от страх да не ги приучат на шише и да откажат кърмата. Неоснователно си мисля!
-

Rali_hr
-
от Slavena » 14 Юли 2015, 11:37
Kremiliya написа:На мен ми е странно, особено за някакви летни бебета да не пият вода, как точно пък става тоя номер.

нищо му няма нали детето си пие там каквоо му трябва от кармата, не е от особено значение пие ли вода или не.
-
Slavena
-
от donni » 14 Юли 2015, 13:19
Slavena написа:Kremiliya написа:На мен ми е странно, особено за някакви летни бебета да не пият вода, как точно пък става тоя номер.

нищо му няма нали детето си пие там каквоо му трябва от кармата, не е от особено значение пие ли вода или не.
То става, ама сигурно само децата си знаят какво им е

-
donni
-
Назад към Бременност, раждане и майчинство