Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
28 Яну 2015, 14:41
rabotnata pchela написа:Аз винаги я подсушавам с кърпата добре, никога не я търкам, оставям я сама да си изсъхне, а ако много бързам я суша през кърпата

Как пък през кърпата? Аз я суша директно, хич не си поплювам.
08 Юни 2015, 14:06
Търкането в кърпата също не е добър вариант,май е най-добре косата да си изсъхва от само себе си, но пък е напълно невъзможно.
08 Юни 2015, 16:07
Избягвам много да я суша, хубаво я избърсвам в кърпата без да търкам силно, а нежно, след това - на слънце, много се грижа за косата ми не използвам допълнителни препарати отгоре ѝ.
08 Юни 2015, 21:03
Чувала съм, че има сешоари със студена струя, те дали се ползват за сушене, но няма ли опасност някой да се разболее, или те за какво са?
09 Юни 2015, 09:39
По-далеч сешоара и няма проблеми, не е толкова трудно, косата не бива да се прегрява, защото изгаря, ако се суши от далеч всичко ще е наред, изправянето и модерното опъване на косата не е добър вариант за ежедневното сушене.
13 Авг 2015, 10:16
S_Milenska написа:Търкането в кърпата също не е добър вариант,май е най-добре косата да си изсъхва от само себе си, но пък е напълно невъзможно.
Oсобено през зимата няма как да стане тая работа, за съжаление.
13 Авг 2015, 11:14
На мен ми харесва идеята с кърпата, защото си суша косата и през лятото иначе приличам на абсолютно луда в главата.
13 Авг 2015, 11:48
През лятото не я суша, връзвам я мокра, това ми е естествения климатик.
13 Авг 2015, 12:22
Lisandra написа:През лятото не я суша, връзвам я мокра, това ми е естествения климатик.

А не ти ли изсъхва начупена и гадно, когато я вържеш мокра?
13 Авг 2015, 12:42
Mon_ton написа:Lisandra написа:През лятото не я суша, връзвам я мокра, това ми е естествения климатик.

А не ти ли изсъхва начупена и гадно, когато я вържеш мокра?
На мен ми харесва, става на букли, все едно имам прическа.