Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Петна по кожата онлайн консултация с кожен лекар

09 Апр 2014, 18:06

здравейте извинямам се за закъснението направих снимки колкото можах,проблема е че апарата ги направи по големи от допустимото за прикачване и сега немога да ги сможа може ли имейл ако имате там да ви ги пратя благодаря

10 Апр 2014, 14:12

karauzov написа:здравейте извинямам се за закъснението направих снимки колкото можах,проблема е че апарата ги направи по големи от допустимото за прикачване и сега немога да ги сможа може ли имейл ако имате там да ви ги пратя благодаря

Здравейте!

Да, можете да използвате, някой посочените в подписа ми е-мейли!

С уважение,

10 Апр 2014, 16:12

здравейте изпратиих ви снимки на имейла дано помогнат благодаря

13 Апр 2014, 14:24

karauzov написа:здравейте изпратиих ви снимки на имейла дано помогнат благодаря

Здравейте!

Да, снимките са с добро качество и позволяват да се ориентирам за състоянието Ви. Определено се касае за този т.нар. тип физикална уртикария, за която Ви бях споменала в началото на нашата кореспонденция.
Пробвахте ли със спиране на двигателната активност - фитнеса и другите спортове? Имате ли правени някакви изследвания скоро и ако да напишете какво е изследвано! Елоком определено не е добро решение за Вашия проблем!

С уважение,

13 Апр 2014, 21:10

да съобразих се с натварването,но по принцип имах ситуация в която пак се появиха без натварвания просто си вървях,мисля че просто си излизат когато ми стане топло и избиват.Това е ужасно,не не съм си правил никакви изследвания в близке 2 години,бихте ли ми преложили какво да предприема и много ли лоша тази диагноза,благодаря за отделеното внимание

14 Апр 2014, 11:37

karauzov написа:да съобразих се с натварването,но по принцип имах ситуация в която пак се появиха без натварвания просто си вървях,мисля че просто си излизат когато ми стане топло и избиват.Това е ужасно,не не съм си правил никакви изследвания в близке 2 години,бихте ли ми преложили какво да предприема и много ли лоша тази диагноза,благодаря за отделеното внимание

Здравейте, Karauzov!

Да, напълно възможно е дори и само затопляне, без физическа активност да провокира поява на този вид уртикария.
След като скоро не сте си правил изследвания съветът ми е да посетите личния си лекар, който да пусни изследване на кръв и урина и с резултатите да потърсите кожен лекар, за да се прецени имате ли нужда от допълнителни изследвания и какво да бъде лечението!

С уважение,

14 Апр 2014, 18:14

а дали няма да има някакъв резултат ако не взема някъкви добавки за имунната система,бирена мая и такива стимуланти ? благодаря отново

14 Апр 2014, 18:16

karauzov написа:а дали няма да има някакъв резултат ако не взема някъкви добавки за имунната система,бирена мая и такива стимуланти ? благодаря отново

По-добре е за Вас да направите това, което препоръчах!

Поздрави,

15 Апр 2014, 15:30

да благодаря много за отделеното време ще се съобразя с вашето мнение и направя изследвания благодаря отново

Re: Витилиго, петна по кожата онлайн консултация с кожен лек

25 Апр 2014, 16:44

Здравейте,
бременна съм в 31-ва седмица.От около 10дни съм с обриви по корема и гърдите.Започнаха с малко пъпки, които лека-полека се разпространиха и продължават да се разпространяват.Видя ме и дерматолог и алерголог.Предполагат, че обривът е в резултат от олиото, с което се мажа.Спряла съм го веднага.Предписаха ми фенистил гел и Aerius по една таблетка вечер.От 5 дни мажа с фенистил от 3 дни пия лекарството, но не усещам абсолютно никакво подобрение.Обривите сърбят ужасно и продължават да се разпространяват.Какво можете да ме посъветвате? С бебчо всичко е наред, бяхме на консултация вчера, но все пак се притеснявам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 18