lvylcheva написа:Здравейте, повече от четири години се боря с ужасни петна на лицето. Предположенията ми са, че са от слънцето, тъй като си правих всевъзможни изследвания. Мазах ги с всякакви мехлеми, гелове и кремове, резултатът е съвсем слаб. Петната са върху цялото лице, като оформят маска на лицето ми. На челото имам един чист участък. Само ахромин не съм ползвала. Бихте ли ми дали съвет, какво да правя
**Sisi** написа:Здравейте, д-р Тодева. От скоро забелязвам две бели петна по кожата на 4 месечното ми бебе. Не са по рождение. Едното е съвсем малко на гърба, а другото колкото 1 стотинка и е на бедрото. Личната ми лекарка по телефона ме консултира да ги мажа със зехтин. Какво е вашето мнение? Да се обърна ли към кожен лекар?
Благодаря.
Radka Yakubova написа:здравейте искам дави попитам крема achroactive max дали би ми помогнал на следния проблем имах папки но не много на брой по лицето и от тях сега имам червени петна били ми помогнал този крем за премахването им и ако не какво ми предлагате?благодаря предварително
reni.aylin написа:Пратих ви снимка но май не се получи
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта