Вредни ефекти от тютюнопушенето и как да откажем цигарите - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет от медицинския екип на "Фрамар". Тук ще получите консултация по въпроси за недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.

Вредни ефекти от тютюнопушенето и как да откажем цигарите - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 17 Яну 2019, 11:03

В тази тема на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани с тютюнопушенето, неговите ефекти върху здравето и отказа от този вреден навик. Тук може да получите консултация. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Тютюнопушенето вреди на почти всеки орган на тялото. Този нездравословен навик може да причини или да допринесе за появата на белодробно заболяване, сърдечно-съдово заболяване, инсулт, катаракта, понижаване на имунитета. Пушенето на цигари е вредно и за хората около пушача - те вдишват дима и могат да получат същите проблеми като активните пушачи.

Отказването от тютюнопушенето може да намали риска от здравословни проблеми.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1643
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Назад към Профилактика и проблеми, свързани с начина на живот

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта