Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
02 Ное 2015, 10:03
Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто!
02 Ное 2015, 15:30
Rali_hr написа:Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто!

То май само това е начинът, не става с филии хляб и с баници, просто повече здравословна храна.
02 Ное 2015, 15:39
Зелето определено изгаря много повече калории, отколкото има само по себе си, така че то е страхотен избор, стига да нямате проблеми със стомаха.
02 Ное 2015, 16:32
fawla написа:Rali_hr написа:Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто!

То май само това е начинът, не става с филии хляб и с баници, просто повече здравословна храна.
Само като се замислиш колко фибри съдържат суровите зеленчуци, то няма нищо чудно в това, че засищат повече и за по-дълго време, отколкото хляба и подобни
04 Ное 2015, 16:43
Само че май трябва да се изядат много повече.
04 Ное 2015, 16:51
Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.
05 Ное 2015, 12:29
kauda написа:Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.
Да, салатите сса супер. Днес съм даже на салата с цвекло, карфиол и моркови, страхотна и вкусна комбинация. Малко като туршия и се надявам да ме заситят добре до вечеря.
05 Ное 2015, 13:12
Lollipop написа:kauda написа:Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.
Да, салатите сса супер. Днес съм даже на салата с цвекло, карфиол и моркови, страхотна и вкусна комбинация. Малко като туршия и се надявам да ме заситят добре до вечеря.

То и като туршия си звучи, вкусна ли е? Какво и слагаш за овкусяване?
05 Ное 2015, 17:25
Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...
12 Ное 2015, 13:17
Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.