Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Има ли как да ядем повече и в същото време да сваляме повече?

02 Ное 2015, 10:03

Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто! :)

02 Ное 2015, 15:30

Rali_hr написа:Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто! :)

То май само това е начинът, не става с филии хляб и с баници, просто повече здравословна храна.

02 Ное 2015, 15:39

Зелето определено изгаря много повече калории, отколкото има само по себе си, така че то е страхотен избор, стига да нямате проблеми със стомаха. :)

02 Ное 2015, 16:32

fawla написа:
Rali_hr написа:Само със зеленчуци, зърнени и бобови храни, всичко това е супер полезно и положително за фигурата, а как засища не е истина просто! :)

То май само това е начинът, не става с филии хляб и с баници, просто повече здравословна храна.

Само като се замислиш колко фибри съдържат суровите зеленчуци, то няма нищо чудно в това, че засищат повече и за по-дълго време, отколкото хляба и подобни :)

04 Ное 2015, 16:43

Само че май трябва да се изядат много повече.

04 Ное 2015, 16:51

Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.

05 Ное 2015, 12:29

kauda написа:Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.

Да, салатите сса супер. Днес съм даже на салата с цвекло, карфиол и моркови, страхотна и вкусна комбинация. Малко като туршия и се надявам да ме заситят добре до вечеря. :mrgreen:

05 Ное 2015, 13:12

Lollipop написа:
kauda написа:Наистина тайната се крие в зеленчуците, яжте повече. Яжте бобови, кълнове, киноа, елда, просо, така че въпрос на правилно хранене и нагласа.

Да, салатите сса супер. Днес съм даже на салата с цвекло, карфиол и моркови, страхотна и вкусна комбинация. Малко като туршия и се надявам да ме заситят добре до вечеря. :mrgreen:

То и като туршия си звучи, вкусна ли е? Какво и слагаш за овкусяване?

05 Ное 2015, 17:25

Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...

Re: Неусетното отслабване, дали е реално постижимо?

12 Ное 2015, 13:17

Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 54