Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Неусетното отслабване, дали е реално постижимо?

Мнениеот Mamacita » 12 Ное 2015, 15:32

Ваня Стойчева написа:Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.

Да, така е, заради това и с възрастта става все по-трудно отслабването, ама и да се бия и да не се бия по главата по-хубаво няма да стане, трябва да се стегна и да намаля максимално храната и да удвоя движението!
Mamacita

Мнениеот Mon_ton » 12 Ное 2015, 17:28

Mamacita написа:
Ваня Стойчева написа:Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.

Да, така е, заради това и с възрастта става все по-трудно отслабването, ама и да се бия и да не се бия по главата по-хубаво няма да стане, трябва да се стегна и да намаля максимално храната и да удвоя движението!

На думи винаги е лесно :mrgreen: Обаче като опре ножа до кокала и става страшно ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Ное 2015, 20:12

Аз смятам, че е постижимо, стига да се настроим правилно. Ако смятаме, че това, че днес ще ядем само плодове да речем е изпитание за нас, гадно е, отвратително и наказание, то няма как да стане. Но ако си направим богата плодова салата, подредим си порции и се радваме на себе си, то неусетно ще се разделим с излишните килограми.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Kaya » 12 Ное 2015, 21:07

Monika_Spasova написа:Аз смятам, че е постижимо, стига да се настроим правилно. Ако смятаме, че това, че днес ще ядем само плодове да речем е изпитание за нас, гадно е, отвратително и наказание, то няма как да стане. Но ако си направим богата плодова салата, подредим си порции и се радваме на себе си, то неусетно ще се разделим с излишните килограми.

Не знам дали е точно така, съмнявам се. Когато не идват резултатите не става толкова лесно и идва и изнервянето и какво ли още не.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Има ли как да ядем повече и в същото време да сваляме повече?

Мнениеот S_Milenska » 24 Ное 2015, 13:09

Kremiliya написа:Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...

Но от зеле често боли стомаха, което хич не е приятно после ;(
Аватар
S_Milenska

Re: Има ли как да ядем повече и в същото време да сваляме повече?

Мнениеот Ginger » 24 Ное 2015, 17:49

S_Milenska написа:
Kremiliya написа:Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...

Но от зеле често боли стомаха, което хич не е приятно после ;(

Ако се направи супа от зеле, също ли ви боли стомах, аз поне нямам такива проблеми, само когато е сурово, интересното е, че и киселото не ми влияе по този начин. :roll:
Ginger

Re: Няколко добри причини да НЕ отслабнеш ;)

Мнениеот Andrey » 25 Ное 2015, 17:28

Всеки си има своите желания и потребности и приема красотата по различен начин, някои обичат повече кокали, други не. Важното е само здраве да има ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Bambaa » 25 Ное 2015, 18:09

От един страна е свалянето, от друга качването, някои мацки просто не могат и да искат - не могат да качат килограми, да винаги може да се оформи, но пак няма да изглежда като снимката в дясно!
Аватар
Bambaa

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Ное 2015, 22:50

Bambaa написа:От един страна е свалянето, от друга качването, някои мацки просто не могат и да искат - не могат да качат килограми, да винаги може да се оформи, но пак няма да изглежда като снимката в дясно!

Да, между другото има доста слаби отпуснати момичета, което не е кой знае колко по-красиво от някоя по-пухкава дама. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Дек 2015, 15:08

Kaya написа:
Monika_Spasova написа:Аз смятам, че е постижимо, стига да се настроим правилно. Ако смятаме, че това, че днес ще ядем само плодове да речем е изпитание за нас, гадно е, отвратително и наказание, то няма как да стане. Но ако си направим богата плодова салата, подредим си порции и се радваме на себе си, то неусетно ще се разделим с излишните килограми.

Не знам дали е точно така, съмнявам се. Когато не идват резултатите не става толкова лесно и идва и изнервянето и какво ли още не.

Така е, но ако не се правят никакви опити, то тогава изобщо няма да има резултат! Трябва да намерим кои са нашите неща, които ни помагат в отслабването и да се стремим към тях. :)
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Диети