Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Защо не мога да отслабна? Къде греша?!

Мнениеот Andrey » 23 Фев 2017, 11:58

истината е, че абсолютно всички диети работят, стига да се спазват стриктно, а не днес на диета - дъждовен. Просто си го наложи, един месец истинска диета, спазвай режима, който си избрала и после каажи какъв е бил резултата, със сигурност ще емного добър!
Аватар
Andrey

Re: Какво мислите, че сваляме, когато слабеем?

Мнениеот Lili_pili » 24 Фев 2017, 16:41

Протеините горят мазнините и запазват мускулната маса, защото много често се сваля от вода и мускул и чак накрая от мазнини, а никой не цели това. Обаче повечето хора пренебрегват протеините.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот asdddwww » 24 Фев 2017, 16:47

Много жени бъркат много при свалянето на килограми,м ъжът когато иска да отслабне почва да тренира, жената почва да гледува, после се сърди на резултатите на мъжката си половинка. Мазнините се губят най-трудно ...
Аватар
asdddwww

Мнениеот Lyomi » 28 Фев 2017, 17:24

Ако не е подходяща диетата за съответния организъм, едва ли ще са само положителни ползите. Може и да се свали някой и друг килограм, но може и да има негативни последици.
Lyomi

Мнениеот julianne » 02 Мар 2017, 10:33

Като започнем да слабеем първоначално сигурно започваме да губим мускулна маса, аз усещам една физическа слабост. Мазнините предполагам, че най-бавно се стопяват, но защо изчезват коремчето, паласките отстрани или поне драстично намаляват?
julianne

Мнениеот страстоцвет » 23 Мар 2017, 16:13

Диетите за мес, два три пет са вредни за тялото, трябва да се направи цялостна промяна на режима и тогава вече могат да се очакват каквито и да е било резултати от отслабването. До тогава всичко е ала бала.
страстоцвет

Мнениеот kauda » 17 Май 2017, 13:52

На първо време отслабването идва от главата, човек трябва да знае, че го иска, да е готов за промяната. Не трябва корема да води ежедневието а главата. Най-често хората са гладни от скука или защото трябва да ядат, а не наистина. И най-често, с липсата на подготовка се ядат и много боклуци. Храненето и отслабването трябва да са отговорност, изисква се време да се направят необходимите промени в храненето. Трябва да се готви, да се подреждат кутии за хранене, за обяд за закуска, да се мисли за вечерята.
Аватар
kauda

Мнениеот nefertiti » 18 Май 2017, 12:47

Съгласна съм с теб, че отслабването идва на първо място от главата. То като се замислиш всяка промяна или нещо, което искаш да постигнеш, първо идва от самия теб и мисленето ти.
nefertiti

Мнениеот svetlozara » 18 Май 2017, 14:18

На мен не ми се получава, лакома съм и това е. Сега си купих хапчета за отслабване Лида Слим и най-накрая не изпитвам такъв глад, успях да посваля малко, благодарение на тях.
svetlozara

Мнениеот Yunona » 18 Май 2017, 18:36

svetlozara написа:На мен не ми се получава, лакома съм и това е. Сега си купих хапчета за отслабване Лида Слим и най-накрая не изпитвам такъв глад, успях да посваля малко, благодарение на тях.

Не се ли притеснявате от тези китайски продукти? Преди време имаше сериозен проблем с един от продуктите на Лида - Лида дайдайхуа. Откриха вредни отровни вещества вътре.
Познавам хора, които имаха сериозни проблеми след употреба на техните продукти. Бъдете внимателна!
Ако апетитът Ви е толкова голям проблем, по-здравословно е да опитате да го обуздаете с прием на повече фибри, които запълват стомаха и създават чувство за ситост. Безопасна и много полезна добавка е хром - на пазара се предлагат различни марки, произведени от доказани европейски компании (обикновено под формата на хром пиколинат).
Yunona

ПредишнаСледваща

Назад към Диети