Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Гладуването ни гарантира напълняване!

Мнениеот spring » 07 Авг 2013, 14:53

Избирам ябълката. Има много начини да направим диетата си по - здравословна, но гладуването не влиза в моя списък.
spring

Re: Гладуването ни гарантира напълняване!

Мнениеот ninars » 08 Авг 2013, 10:24

За тези, които са решили да пробват с лечебен глад, преди да се откажете от храната, изследвайте се! И в никакъв случай не се хвърляйте на “сух” глад, когато не се пие вода.
ninars

Re: Какви диети сте спазвали и донесоха ли Ви желания резулт

Мнениеот BRI » 23 Авг 2013, 09:50

Примерно меню за деня:

Закуска: 1 чаша вода, 1 портокал и какао
След 15 минути: 1 плод по избор
Обяд: 200 грама извара и 200 грама плодове
Следобедна закуска: сушени плодове
Вечеря: 200 грама риба или пилешко месо, 300 грама зеленчуци
Преди лягане: ниско маслено кисело мляко

Менюто звучи добре, но смятате ли, че Дженифър Лопес поддържа формите си точно с него!? Ако беше така, то едва ли щеше да е известна с въпросните форми...По скоро щеше да е с манекенски мерки.
BRI

Знаете ли какъв хранителен режим трябва да спазвам, за да напълнея?

Мнениеот Bambaa » 07 Авг 2014, 12:10

Много ми е трудно да се боря с тези килограми, все бягат от мене. Винаги съм била много слабичка, въпреки че хапвам нормално, често дори преяждам, но това не се отразява дори минимално на фигурата ми.

Нямам голям опит, опитвам се да ям калорични храни, но пак не си личи, дори спрях цигарите, само и само да кача 2 килограма, но пак нямаше ефект.
Явно си трябва сериозен хранителен режим и ядене на корем, но от какво?

Много ми се иска някой, които е имал моя проблем да ми помогне с решаването, като ми каже какъв хранителен режим е спазвал и дали го прави още, за да поддържа килограмите си. Наистина имам нужда да напълнея, ако не заради друго, то поне малко самочувствие да ми дойде!
Аватар
Bambaa

Re: Знаете ли какъв хранителен режим трябва да спазвам, за да напълнея?

Мнениеот red_eyes » 07 Авг 2014, 12:13

Имам приятелка с твоя проблем, но тя е приема себе си и е спряла да се бори, но пък си е чревоугодник и постоянно си хапва нещичко! Много важно е да не се опитваш да напълнееш с джънк фууд, това само проблеми може да ти донесе, а килограмите може и същите да си останат. Пийвай си биричка, хапвай месо, картофи, варива и ядки и да не ти пука!
Аватар
red_eyes

Мнениеот draga.mihova » 11 Авг 2014, 15:29

До колкото знам от приятели, които са били в казармата, храненето под час влияе успешно на качването на килограми, но не зная и какво друго, понеже търся другия ефект! ;)
draga.mihova

Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот donni » 20 Авг 2014, 11:18

От край време започвам някакви диети, след което ги изоставям, почти никога не стигам до край, а дори и да стигна, няма особен резултат. Затова си задавам този въпрос от известно време, дали при диетите всичко е въпрос на воля и по-скоро нейната липса при провала им?!

Как смятате, дали има и нещо, което ни влияе физически? Дали липсата на определени витамини, например, ни карат да ни се яде едно или друго нещо, с което да провалим диетата си? Или си е просто инстинкт, който не можем да преодолеем, като тази котка... :mrgreen:
diet-for-the-cat.jpg
diet-for-the-cat.jpg (25.04 KiB) Прегледано 1934 пъти

Всичко ли опира до волята ни, когато става въпрос да променим и определено да намалим количеството храна, което обикновено приемаме?
donni

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот Bambaa » 20 Авг 2014, 11:23

вчера точно ми изскочи някаква такава статия, че бактерии в червата ни всъщност са виновни за провала на диетите ни, за мен това си е някаква доза успокоение, все пак :lol:
Аватар
Bambaa

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот MerryPop » 28 Авг 2014, 13:29

Ха ха, прочетохте ли статията отдолу, няма нищо общо волята, а чревните бактерии, които храним според техните вкусови предпочитания, така че повече няма да се тревожа :!: аз нямам нищо общо с нарушаването на всяка следваща диета, бактериите са! :D
MerryPop

Мнениеот agro » 01 Сеп 2014, 19:08

draga.mihova написа:До колкото знам от приятели, които са били в казармата, храненето под час влияе успешно на качването на килограми, но не зная и какво друго, понеже търся другия ефект! ;)

Да точно така е, но не само храненето, а и почивката под режим влия е доста.
Повече почивка и силна храна - няма как да не се получи :ugeek:
agro

ПредишнаСледваща

Назад към Диети