28 Сеп 2015, 16:00
rose_92 написа:Аз съм с мазна коса и мазна кожа на лицето - мога ли да използвам зехтин или не е подходящ за мен?
09 Окт 2015, 15:36
sofi_black написа:Snejna написа:Не се притеснявайте толкова за посудата, а си гледайте собственото здраве, ако имате големи опасения сложете си една стара хавлиена кърпа и спете върху нея
Да, това е вариант, но да си е памучна и мекичка, ама за тези, които се мажат целите със зехтин, да ти кажа - няма спасение!
12 Окт 2015, 13:24
sofi_black написа:Snejna написа:Не се притеснявайте толкова за посудата, а си гледайте собственото здраве, ако имате големи опасения сложете си една стара хавлиена кърпа и спете върху нея
Да, това е вариант, но да си е памучна и мекичка, ама за тези, които се мажат целите със зехтин, да ти кажа - няма спасение!
20 Окт 2015, 16:40
20 Окт 2015, 16:51
svetlozara написа:Аз пробвам да си мажа краката, че петите ми са адски сухи
20 Яну 2016, 11:23
Jully написа:Не смятам, че има такова нещо, което ще ни гарантира здраве и дълголетие. Виждаме и много случаи на вегани и суровояди които се разболяват и умират дори.
20 Яну 2016, 12:17
20 Яну 2016, 13:26
Rali_hr написа:Плодовете и зеленчуците определено биха свършили работата, когато имаме желание да сме далеч от лекарския кабинет и да не се занимаваме с доктори. :) Това са полезните храни, които са много достъпни.
20 Яну 2016, 14:20
dessiblond написа:Rali_hr написа:Плодовете и зеленчуците определено биха свършили работата, когато имаме желание да сме далеч от лекарския кабинет и да не се занимаваме с доктори. :) Това са полезните храни, които са много достъпни.
Разбира се, дори са и по-евтини спрямо всякакви сирена и меса, но пак е твърде общо казано, тъй като понякога се случва да игнорираме някои плодове и зеленчуци и да тъпчем на едно място, само с едни и същи, поради простата причина, че не се сещаме за тях, например за брюкселското зеле, при колко от вас то често присъства на трапезата?
20 Яну 2016, 15:31