Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
26 Юли 2016, 17:50
Жълтият кантарион е естествен антидепресант и много помага при такива състояния. Със зехтин вече картинката се променя, но като се мажеш с масло от кантарион и зехтин не пречи да е с профилактични цели също, нали?
25 Авг 2016, 09:27
mimeto90 написа:Няма начин да не се подобрява състоянието. То все едно да кажеш, че слънцето не топли. Като ядеш повече плодове и зеленчуци, веднага си проличава подобрението.
От около година ям всеки ден плодове, преди почти не ядях. Ами да ти кажа, не се усещам като да съм цъфнал и вързал.
25 Авг 2016, 09:45
Вярвам, че като ежедневно ям мед и пчелни продукти, избягвам лекарския кабинет. Не ставаш суперчовек така, че даже и настинка да не те лови, но определено влияе на общото здравословно състояние.
25 Авг 2016, 12:26
red_eyes написа:Вярвам, че като ежедневно ям мед и пчелни продукти, избягвам лекарския кабинет. Не ставаш суперчовек така, че даже и настинка да не те лови, но определено влияе на общото здравословно състояние.
Да медът наистина е нещо, което може да предпази здравето ни.
30 Авг 2016, 13:45
Здравейте. Днес видях темата и реших да се включа. Аз съм изпълнявала тази рецепта, която я имам от една книга с рецепти на Петър Димков. Там пише, че извлека на жълт кантарион със зехтин се ползва при проблеми със стомаха. Пият се по няколко капки на гладно при нужда. Разбира се за рани и кожни проблеми също е прекрасен. Аз имам една смес от две години, която не съм прецеждала, но според мен още е лековита. Недоверчива съм към съхраняването на зехтин в хладилник. Смятам, че се променят свойствата му.
30 Авг 2016, 14:01
Nadezhdata написа:Здравейте. Днес видях темата и реших да се включа. Аз съм изпълнявала тази рецепта, която я имам от една книга с рецепти на Петър Димков. Там пише, че извлека на жълт кантарион със зехтин се ползва при проблеми със стомаха. Пият се по няколко капки на гладно при нужда. Разбира се за рани и кожни проблеми също е прекрасен. Аз имам една смес от две години, която не съм прецеждала, но според мен още е лековита. Недоверчива съм към съхраняването на зехтин в хладилник. Смятам, че се променят свойствата му.
А къде го държите, щом не е в хладилника? Така не се ли разваля, не гранясва ли?
08 Сеп 2016, 15:50
И аз мисля, че е по-вероятно да граняса. Така не съм употребявала жълтия кантарион, повече на чай го употребявам. Наистина е хубава билка.
08 Сеп 2016, 15:52
Като съчетаем тези храни и спортуването и става идеалната комбинация

. Тогава би трябвало да сме далече от лекарските кабинети.
15 Сеп 2016, 13:27
Това масло става ли за рани и белези?
15 Сеп 2016, 14:32
Аз що-годе ям здравословно и не спортувам, но пак не ми се налага да посещавам често лекарските кабинети. Всичко е до организъм.