Бебешки шампоан - от кога и какъв?

Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар

Бебешки шампоан - от кога и какъв?

Мнениеот dessiblond » 22 Апр 2014, 14:16

Здравейте! Със свекърва ми имаме спор, тя казва, че шампоан се ползва чак след 6 месечна възраст, до тогава само с вода!

Изключително много ме ядосва тази жена и само за глупости спори с мен, как няма да миеш косата на детето половин година? :shock: :shock: :shock: :shock:
Няма значение де, най-малко нея ще слушам! Искам да знам, от кога наистина е добре да започне да се мие главичката на бебето с шампоан? :roll:

Чувам за много марки всякакви отзиви, но до колкото разбирам най-добре е с бебешкия шампоан ПАПА - без сълзи! Разбира се още не съм пробвала, затова от тук се надявам, че ще събера повече информация за бебешките шампоани, от кога е добре да се използват и какви да са те?! :?: :?: :?: :?:
dessiblond

Re: Бебешки шампоан - от кога и какъв?

Мнениеот PasDeDeux » 22 Апр 2014, 14:29

От раждането си я къпя със Себамед, не е много разпространен май, но пък нямаше странични ефекти. Тези бабините неща не ги слушай, по логиката на твоето свеки сигурно и сол трябва да слагаш във водата :shock: :shock: :shock: както на онова бебе от Стара Загора :o :o
PasDeDeux

Мнениеот pepa1974 » 22 Апр 2014, 17:01

Ами то пък каква коса има бебенцето до 6-тия месец? Може свекървата да се окаже права, защото откъде да се знае кой шампоан няма да навреди на толкова малко бебенце. Не може ли главичката да се къпе с сапунчето, с което се къпе и телцето на детенцето?
pepa1974

Мнениеот franky » 25 Апр 2014, 16:24

pepa1974 написа:Ами то пък каква коса има бебенцето до 6-тия месец? Може свекървата да се окаже права, защото откъде да се знае кой шампоан няма да навреди на толкова малко бебенце. Не може ли главичката да се къпе с сапунчето, с което се къпе и телцето на детенцето?

Мисля, че има такива, които са комбинирани за главичка и телце, което е нормално до порастването на коса, в истинският смисъл на думата :lol:
franky

Мнениеот pepa1974 » 08 Май 2014, 16:31

Тези дни бях на гости на едно бебче и видях, че го къпят цялото с продукт на Авент.
pepa1974

Мнениеот donni » 09 Май 2014, 17:07

pepa1974 написа:Тези дни бях на гости на едно бебче и видях, че го къпят цялото с продукт на Авент.

Да, ние сме на 7 месеца и също не делим косата от тялото при къпане ;)
donni

Мнениеот Rali_hr » 24 Ное 2014, 12:47

При момчетата сякаш може постоянно да бъдат с един продукт за тяло и коса, те колко косичка имат, при момичетата е друго, защото при тях косичката е дълга и има нужда от поддържане.
Аватар
Rali_hr

Назад към Здравето на децата