Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Полезен ли е вибратора за простатата

29 Май 2015, 14:45

Искам да разбера дали вибратора е полезен за простатата.

Re: Полезен ли е вибратора за простатата

29 Май 2015, 14:53

Мисля, че зависи от това колко си вярваш, че е полезен... ааа имаш намерение да го използваш по предназначение или за вид масаж? :roll:

29 Май 2015, 14:58

Е, по предназначение, разбира се :mrgreen:
Нали казват, че мъжете, които биват стимулирани анално изпитват по-силен оргазъм, заради стимулирането точно на простата, но да пази чак не съм чувала, възможно е. :) Пък какво, ако те кефи - няма да ти навреди.

29 Май 2015, 15:03

MGB написа:Мисля, че зависи от това колко си вярваш, че е полезен... ааа имаш намерение да го използваш по предназначение или за вид масаж? :roll:

По предназначение, защото искам да изпитам анален оргазъм.

29 Май 2015, 15:06

E тогава защо мислиш за простатата :) Вземай си и го ползвай. :mrgreen:

29 Май 2015, 16:10

Е то май има някакви точно простатни стимулатори, които не са точно като вибратора, затова трябва да решиш какво удоволствие точно искаш. За простата или искаш да видиш що е то другото. :roll:

01 Юни 2015, 15:09

rabotnata pchela написа:Е то май има някакви точно простатни стимулатори, които не са точно като вибратора, затова трябва да решиш какво удоволствие точно искаш. За простата или искаш да видиш що е то другото. :roll:

:o възможно ли е да изпиташ простатно удоволствие?

01 Юни 2015, 15:47

Всичко е възможно, нали точно заради простата се твърди, че мъжете изпитват по-голямо удоволствие от аналния секс :mrgreen:

05 Юни 2015, 01:20

Snejna написа:Всичко е възможно, нали точно заради простата се твърди, че мъжете изпитват по-голямо удоволствие от аналния секс :mrgreen:

:shock: :shock: Ти пък откъде знаеш такива неща, нямах идея :| и искаш да ми кажеш, че едва ли не простата им е тяхната Г-точка?

05 Юни 2015, 08:33

maminka написа:
Snejna написа:Всичко е възможно, нали точно заради простата се твърди, че мъжете изпитват по-голямо удоволствие от аналния секс :mrgreen:

:shock: :shock: Ти пък откъде знаеш такива неща, нямах идея :| и искаш да ми кажеш, че едва ли не простата им е тяхната Г-точка?

Е ти пък, това всеки го знае. Точно това си им е тяхната г-точка:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2