За въпроси: 042 605 300; 0893 376 735; help@framar.bg | International +359 879 611 100; international@framar.bg

Стимуланти в секса

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Модератор: FramarModDesi

Стимуланти в секса

Мнениеот FramarAdmin2 » 25 Мар 2011, 11:33

Използвате ли стимуланти в секса?
Администратор на forum.framar.bg
Аватар
FramarAdmin2

Re: Стимуланти в секса

Мнениеот Ivaylo » 25 Мар 2011, 13:06

Все още не ми се налага, но все още дълги години се надявам да разчитам на женската красота и желанието им да я споделят с мен. :)
Но нека и колегите да споделят!
Аватар
Ivaylo

Мнениеот FramarMedia » 27 Мар 2011, 17:38

Пресилена ли е славата на мастиката? Не пия мастика и не мога да преценя, но май е пресилена...
Аватар
FramarMedia
Модератор

Мнениеот webfusion » 31 Мар 2011, 17:18

КАМАГРА, не съм го ползвал лично но съм чувал от ДЯДО че много помага .........
Извинявам се предварително за това което ще напиша.
webfusion

Мнениеот bisertaskov » 31 Мар 2011, 22:43

webfusion написа:КАМАГРА, не съм го ползвал лично но съм чувал от ДЯДО че много помага .........

Брей дядо ти много начетен браво,не е срамно да си признаеш ако ги ползваш :mrgreen:
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
Аватар
bisertaskov

Мнениеот southernsun » 10 Май 2011, 14:45

А вярвате ли, че има Възбуждаща пица?
Всичко на земята има своята цел, всяка болест - лекарство, което да я излекува, а всеки човек – предназначение...
Аватар
southernsun

Мнениеот HealthyBoy » 10 Май 2011, 22:45

southernsun написа:А вярвате ли, че има Възбуждаща пица?

Не особено честно казано :D по темата надявам се че такива продукти няма да ми се налагат близките 30на години.
HealthyBoy

Мнениеот southernsun » 11 Май 2011, 14:50

HealthyBoy написа:

Не особено честно казано :D по темата надявам се че такива продукти няма да ми се налагат близките 30на години.

Никъде не пише, че пицата е за мъже обаче :lol: няма ли да ти е интересно да поканиш някоя дама на пицария ?
Всичко на земята има своята цел, всяка болест - лекарство, което да я излекува, а всеки човек – предназначение...
Аватар
southernsun

Мнениеот HealthyBoy » 13 Май 2011, 08:29

southernsun написа:
HealthyBoy написа:

Никъде не пише, че пицата е за мъже обаче :lol: няма ли да ти е интересно да поканиш някоя дама на пицария ?

Пак не звучи много романтично според мен ама пък не мога да ти кажа, по-скоро зависи от дамата, ако съм я опзнал ще знам къде да я водя :)
HealthyBoy

Мнениеот The_The_Ramone » 14 Май 2011, 20:29

HealthyBoy написа:Пак не звучи много романтично според мен ама пък не мога да ти кажа, по-скоро зависи от дамата, ако съм я опзнал ще знам къде да я водя :)

Пицария...ще преядете, а после сексът няма да спори...По-добре на зала, тя да е уморена и да я тегли към леглото.:)
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Още по темата от www.framar.bg

ТРИБЕСТАН табл. 250 мг. * 60: TRIBESTAN tabl. 250 mg. * 60 TRIBESTAN ATC код G04BX 0 Състав Една филмирана таблетка съдържа 250 mg сух екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-

КАМАГРА капс. * 30 БОРОЛА: CAMAGRA caps. * 30 BOROLA KAMAGRA / КАМАГРАСекс капсули Бъди номер едно 30 капсули 800 mg Какво представлява Камагра? Камагра е създадена и предназначена специално за мъ

ЕРОМАКС капс. 475 мг. * 10: EROMAX caps. 475 mg. * 10 ЕРОМАКС Универсал Хранителна добавка в твърди желатинови капсули УНИВЕРСАЛ - за двамата СЪСТАВ: Продуктът съдържа следните екстракти и хранителни до

Сексуалното желание се увеличава при пиене на сок от нар: Ежедневната консумация на една чаша сок от нар увеличава сексуалното желание. Това е изяснило проучване, проведено от университета Queen Margaret в Единбург. 58 жени и мъже, на въ

Гушкането влияе на мъжете като виагра: Либидото на мъжете се поддържа от хормона оксидоцин, а не от виаграта. Това установи изследване на университета в Калифорния, публикувано в списание за сексуално образование. Изсл

Създадоха алтернатива на виаграта: Американски учени твърдят, че са открили добра алтернатива на виаграта като лекарство за увеличаване на потентността - вещество, което ефективно се справя с проблема. Окситоцинът

www.framar.bg

Следваща

Назад към Зона за мъже