За въпроси: 042 605 300; 0893 376 735; help@framar.bg | International +359 879 611 100; international@framar.bg
Модератор: FramarModDesi
webfusion написа:КАМАГРА, не съм го ползвал лично но съм чувал от ДЯДО че много помага .........
southernsun написа:А вярвате ли, че има Възбуждаща пица?
HealthyBoy написа:southernsun написа:А вярвате ли, че има Възбуждаща пица?
Не особено честно казанопо темата надявам се че такива продукти няма да ми се налагат близките 30на години.
southernsun написа:HealthyBoy написа:southernsun написа:А вярвате ли, че има Възбуждаща пица?
Не особено честно казанопо темата надявам се че такива продукти няма да ми се налагат близките 30на години.
Никъде не пише, че пицата е за мъже обаченяма ли да ти е интересно да поканиш някоя дама на пицария ?
HealthyBoy написа:Пак не звучи много романтично според мен ама пък не мога да ти кажа, по-скоро зависи от дамата, ако съм я опзнал ще знам къде да я водя
ТРИБЕСТАН табл. 250 мг. * 60: TRIBESTAN tabl. 250 mg. * 60 TRIBESTAN ATC код G04BX 0 Състав Една филмирана таблетка съдържа 250 mg сух екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-
КАМАГРА капс. * 30 БОРОЛА: CAMAGRA caps. * 30 BOROLA KAMAGRA / КАМАГРАСекс капсули Бъди номер едно 30 капсули 800 mg Какво представлява Камагра? Камагра е създадена и предназначена специално за мъ
ЕРОМАКС капс. 475 мг. * 10: EROMAX caps. 475 mg. * 10 ЕРОМАКС Универсал Хранителна добавка в твърди желатинови капсули УНИВЕРСАЛ - за двамата СЪСТАВ: Продуктът съдържа следните екстракти и хранителни до
Сексуалното желание се увеличава при пиене на сок от нар: Ежедневната консумация на една чаша сок от нар увеличава сексуалното желание. Това е изяснило проучване, проведено от университета Queen Margaret в Единбург. 58 жени и мъже, на въ
Гушкането влияе на мъжете като виагра: Либидото на мъжете се поддържа от хормона оксидоцин, а не от виаграта. Това установи изследване на университета в Калифорния, публикувано в списание за сексуално образование. Изсл
Създадоха алтернатива на виаграта: Американски учени твърдят, че са открили добра алтернатива на виаграта като лекарство за увеличаване на потентността - вещество, което ефективно се справя с проблема. Окситоцинът
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта