Сексуалните стимуланти - природни и лекарствени продукти

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот Neo » 07 Май 2012, 20:46

Вита Гра дали помага за удължаване на ерекцията,нещо като виаграта ли е ? И колко време се приема или само преди секс ?
Neo

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот trojan horse » 07 Май 2012, 20:50

Neo написа:Вита Гра дали помага за удължаване на ерекцията,нещо като виаграта ли е ? И колко време се приема или само преди секс ?

Да ти кажа пробвах го но не очаквай чудеса, като чели има някакъв ефект но още не мога да разбера дали е от него, само едно хапче пробвах.Следващия път ще пиша пак. :D :D :D :D
trojan horse

Мнениеот georgi_78 » 08 Май 2012, 08:58

Не съм го пробвал това. Прочетох едни коментари за един друг продукт: Купидра- разтваря се във вода и може да се приема и от мъжа и жената. Някой от тук пробвал ли го е да сподели преживяванията си. заслужава ли си? :roll:
Аватар
georgi_78

Мнениеот genata76 » 08 Май 2012, 16:50

Ние сме я пробвали Купидрата от чисто любопитство, не че някой от нас има проблем, но от време на време посещаваме един магазин с всякакви нещица, които разнообразяват сексуалния живот :mrgreen: Не знам доколко ни подейства, но секса беше... А може и да е на психическа основа - като се нагласиш за нещо, то винаги се получава ;) Лошото на тези добавки е, че трябва да се пият определено време преди сексуалния акт и едва ли не трябва да правиш секс по часовник :roll:
genata76

Мнениеот bobito » 09 Май 2012, 16:26

Никога не сме пили подобни хранителни добавки, защото не сме имали спънки от този сорт, но ако в даден момент се появят, няма да се поколебая да купя и да предложа на мъжа ми ;) Няма нищо срамно в това, а и са изцяло природен продукт, така че ако не ни помогнат със сигурност няма да ни навредят.
bobito

Re: Стимуланти в секса

Мнениеот todorov » 09 Яну 2013, 16:06

Някой може ли да каже нещо за doralife - билкова паста, как действа?
todorov

Мнениеот Niko2462 » 15 Май 2013, 17:28

Таблетки за ерекция – vigaplus.com прилага се за лечение при мъже с еректилна дисфункция- означава, че мъжът не може да получи или да задържи стабилна ерекция ,необходима за сексуалния акт.
Niko2462

Мнениеот Radoslav88 » 19 Сеп 2013, 14:58

Здравейте,
Аз също имах проблеми с ерекцията и с преждевременната еякулация. :oops:
Пробвах с какво ли не, но нищо не помогна. Умирах от срам и се притеснявах да говоря дори с момичета.
Отчаях се тотално. Докато не се консултирах с един приятел, който учи в мед. академия. Той ми каза да си взема няколко продукта. Разтърсих се по сайтове и магазини и си взех Аргинин Алфа Кетоглутарат и Йохимбин на марката Prima Force. Подобрението беше светкавично. Освен това усетих и напомпване на мускулатурата в залата. Чувствам се страхотно и самочувствието ми се върна.
Radoslav88

Re: Стимуланти в секса

Мнениеот Doctora » 29 Сеп 2013, 10:53

Аз си ползвам добрите стари изпитани Бабини зъби (Трибулус, Трибестан), но си купувам от САЩ доста по-евтин продукт. Тук в БГ нещо яко ни цакат с цената на тази билка. Колкото и по-добър да е българският Трибестан, цената му е 24 -пъти по -голяма от Трибулус на NOW (като направиш сметка колко милиграма трибулус купуваш за тези пари). Едва ли има 24 пъти повече сапонини, пък и този който си купувам аз има стандартизирано 45% сапонини.
Doctora

Природните сексуални стимуланти

Мнениеот ivoblinc » 23 Окт 2013, 12:32

Всеки ден, вървейки за работа, минавам покрай един сексшоп. От време на време се изкушавам и го посещавам. :oops:

Последният път, погледа ми попадна на сексуалните стимуланти. Нямам проблем, но ми стана интересно, дали мога да изпробвам нещо. На повечето стимуланти пишеше, че започват да действат след опредено време от началото на приема им, а аз искам нещо, което да опитам веднъж, за да разбера разликата (ако има).

Потърсих в интернет за природни сексуални стимуланти, които мисля, че биха имали бърз ефект, например всеизвестният черен шоколад. Открих и други!

Ще напиша природните стимуланти, които намерих, може пък да съм в помощ на някой закъсал, например:
корен от ЖенШен - оказа се, че подпомага мускулната активност, съответно и издръжливост.

Ако можете да откриете и билката Йохимбе (аз за пръв път я чувам), тя е позната още като „билката за секс” и много успешно повлиява импотентността.

Има билки, които влияят и на двата пола, но се приемат екстракти от тях.
Бихте ли пробвали да пуснете в чашката на любимата няколко капки от листа на Дамяна или Провестра? :roll: Споделете малко опит или трик, който ви е любим по отношение на природните стимуланти.
ivoblinc

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже